«Ανοιχτή Επιστήμη: Προκλήσεις και ευκαιρίες για νέους ερευνητές»

«Η ανοιχτή επιστήμη είναι η ιδέα ότι η επιστημονική γνώση όλων των ειδών πρέπει να είναι ελεύθερη ανοιχτά όσο πιο νωρίς γίνεται καθώς αυτό είναι αποτελεσματικό στη διαδικασία της έρευνας.» Michael Nielsen (2011)

Ο συμβουλευτικός οργανισμός Eurosuccess Consulting σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου  οργανώνουν τη διαδικτυακή εκδήλωση «Ανοιχτή Επιστήμη: προκλήσεις και ευκαιρίες για νέους ερευνητές».

Η

εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα την Πέμπτη, 18 Φεβρουάριου, ώρα 18:00-20:00 μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού έργου «ENhance Researcher’s and HEI staff skills and competences (ENREAC-HEI)», το οποίο συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ και θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με καταξιωμένους ομιλητές και συμμετέχοντες  από τον ακαδημαϊκό χώρο όσο και άτομα που συμμετείχαν στην πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες για τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η συμμετοχή θα είναι εντελώς δωρεάν.

Δήλωσε συμμετοχή για να παρακολουθήσεις την εκδήλωση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους εδώ μέχρι και την Τετάρτη 16/02/2021. Θα λάβετε μήνυμα επιβεβαίωσης με το σύνδεσμο στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

Eurosuccess Consulting – Χρυστάλλα Παναγή chrystalla@eurosc.eu

*Ο οργανισμός Eurosuccess Consulting, συμμετέχει, ως συντονιστής και εταίρος, σε διάφορα έργα κάτω από Ευρωπαϊκά προγράμματα και πρωτοβουλίες όπως Lifelong Learning, ERASMUS + και Justice ως επίσης είναι ένας από τους φορείς αξιολόγησης για προτάσεις που υποβάλλονται στο πλαίσιο διαφόρων προγραμμάτων της ΕΕ. Παράλληλα, είναι πιστοποιημένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Κ.Ε.Κ) και πιστοποιημένη Δομή Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ε.Κ) από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ). 

Keywords
Τυχαία Θέματα