Ανόρθωση: Αυτή η «Κυρία» δεν πάει πουθενά

Άλλη μια αποκαρδιωτική εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό της και πλέον, εάν δεν αλλάξουν άρδην τα πράγματα μετά τη διακοπή, θα πρέπει να αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.

Μια απ’ τα ίδια. Η Ανόρθωση για άλλη μια αγωνιστική δεν καταφέρνει να κερδίσει, δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της και παράλληλα η εικόνα που παρουσιάζει δεν είναι η αναμενόμενη, αλλά αποκαρδιωτική. Η «Κυρία» για τέταρτο παιχνίδι τη φετινή περίοδο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το «Αντώνης Παπαδόπουλος», συμπληρώνοντας

επτά μήνες χωρίς επιτυχία στην έδρα της! Κάτι το πρωτοφανές για την ομάδα της Αμμοχώστου, που τα προηγούμενα χρόνια το «Παπ» ήταν η μεγάλη της δύναμη. Επιπλέον σε σύνολο έξι αγώνων τη φετινή περίοδο μετρά μόλις μια νίκη, τέσσερεις ισοπαλίες και μία ήττα, απολογισμός που, αν μη τι άλλο, σκορπά απογοήτευση σε όλους στο οικοδόμημα της «Κυρίας». Και το ερώτημα που τίθεται είναι πού μπορεί να φτάσει;

Το γεγονός ότι το βράδυ του Σαββάτου, απέναντι στην ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι που άπαντες έλεγαν τις προηγούμενες ημέρες ότι στην Ανόρθωση ήθελαν να κάνουν μια καινούργια αρχή, ο καλύτερός της ποδοσφαιριστής ήταν ο Κόπριβετς, δείχνει ότι κάτι πάει λάθος. Δεν είναι φυσιολογικό και δεν επιτρέπεται στο παιχνίδι, όπου ο στόχος ήταν μόνο η νίκη, ο τερματοφύλακας να είναι ο κορυφαίος, πραγματοποιώντας δύο σωτήριες αποκρούσεις: στη μια απέκρουσε το πέναλτι του Ουέλιγκτον, σώζοντας την ομάδα του από τη δεύτερή της φετινή ήττα. Και επίσης δεν είναι φυσιολογικό, μετά από μια τέτοια εμφάνιση, ο κ. Πούτσε να δηλώνει ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του. Αλήθεια, πώς μπορεί να δηλώνει ικανοποιημένος ο Ισπανός τεχνικός, όταν στο α’ ημίχρονο η ομάδα του δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε ένα κόρνερ, ενώ η πρώτη της μεγάλη ευκαιρία στον αγώνα έγινε στο 85’!

Στήριξη αλλά…
Ο προβληματισμός είναι έντονος και αυτό φάνηκε από τη συνάντηση που είχε μετά το τέλος του αγώνα ο Χρίστος Πουλλαΐδης με τους Αλμπέρτο Μπενίτο και Αντόνιο Πούτσε. Στη συνάντηση ο πρόεδρος της Ανόρθωσης ζήτησε εξηγήσεις για την εικόνα που παρουσίασε σε άλλο ένα παιχνίδι η ομάδα, αλλά και τις διορθωτικές κινήσεις που επιβάλλεται να γίνουν, ώστε η Ανόρθωση να αρχίσει να ανεβάζει στροφές και να επιστρέψει στις νίκες.

Το θετικό είναι ότι ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και σε αυτό το διάστημα ο τεχνικός της Ανόρθωσης θα έχει την ευκαιρία να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, ώστε με την επανέναρξη να δείξουν επιτέλους τον καλό τους εαυτό. Ο ίδιος γνωρίζει πλέον ότι απ’ εδώ και πέρα θα αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο και ότι τυχόν νέο στραβοπάτημα ίσως να αποτελέσει το κύκνειο άσμα για τον ίδιο στον πάγκο της ομάδας. Το ότι προς το παρόν τουλάχιστον δεν τίθεται θέμα τεχνικής ηγεσίας στην ομάδα, δεν σημαίνει ότι η στήριξη από τη διοίκηση και τον κ. Πουλλαΐδη θα συνεχίζει να υπάρχει για πολύ καιρό ακόμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα