Απαγωγή 4χρονης: Αποστολή.. στον πάγο;

Απομακρυσμένες μοιάζουν οι ελπίδες για «συγκόλληση» των κομματιών του παζλ της κινηματογραφικής απαγωγής της 4χρονης Μαρί – Ελένης.

Έχουν περάσει 14 μέρες από τη μέρα απαγωγής της από τον πατέρα της έξω από το νηπιαγωγείο και περίπου 1 εβδομάδα από τις εξαγγελίες του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης ότι οι έρευνες βρίσκονταν σε καλό δρόμο και ότι σύντομα θα επέρχονταν εξελίξεις στην υπόθεση που μονοπώλησε τα βλέμματα της κοινής γνώμης σε Κύπρο, Ελλάδα

αλλά και Νορβηγία, χώρα καταγωγής του πατέρα της 4χρονης.

Να σημειωθεί ότι μετά και τη σημερινή εξέλιξη στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, όπου αφέθηκε ελεύθερη η 49χρονη Ολλανδή γυναίκα η οποία φερόταν να είχε δώσει οδηγίες σε οδηγό ταξί, ο οποίος επίσης αφέθηκε ελεύθερος, προκειμένου να παραλάβει το παιδί από την περιοχή της Δασούπολης και να το μεταφέρει στις Χαλεπιανές, η υπόθεση φαίνεται να λαμβάνει διαφορετική τροπή, με τους ρυθμούς της διερεύνησης ναι μεν να μην πέφτουν, αλλά να αντιμετωπίζουν δυσκολίες, λόγω του ότι αφέθηκαν ελεύθεροι όλοι σχεδόν οι ύποπτοι που είχαν συλληφθεί.

Υπό κράτηση παραμένει μόνο ένας ύποπτος από την Πάφο, το αυτοκίνητο του οποίου φαίνεται να χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά του παιδιού από το νηπιαγωγείο σε χώρο όπου βρισκόταν το ταξί που τη μετέφερε στο Τσέρι και στην περιοχή των Χαλεπιανών. Το διάταγμα προσωποκράτησης εναντίον του 46χρονου είναι οκταήμερο και λήγει την ερχόμενη Τετάρτη.

Εν όψει και αυτών των εξελίξεων, γίνεται αντιληπτό ότι ναι μεν οι έρευνες δεν σταματούν, ωστόσο απομακρύνεται η ευκαιρία σύνδεσης των υπόπτων και κατάληξης σε ένα και μόνο σενάριο.

Αναμφισβήτητο γεγονός είναι ότι η 4χρονη Μαρί – Ελένη έχει απαχθεί και λείπει από τη μητέρα της εδώ και τόσες μέρες, ενώ παράλληλα οι πολίτες, με κάθε μέσο, συνδράμουν στον εντοπισμό της με ανάρτηση σχετικών φωτογραφιών σε περίοπτα μέρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα