Καταγγελία ότι αστυνομικός χτύπησε με αυτοκίνητο 14χρονο - Τι λέει η Αστυνομία

Διερεύνηση ζητά η οικογένεια του 14χρονου ο οποίος οδηγούσε μοτοποδήλατο το οποίο συγκρούστηκε με όχημα της αστυνομίας, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του στο πόδι.

Όπως καταγγέλλει η οικογένεια του 14χρονου, καθώς ήταν σταματημένος σε αλτ, πολιτικό αυτοκίνητο με αστυνομικούς και ερχόμενο από μονόδρομο, χτύπησε το μοτοποδήλατο του 14χρονου με σκοπό να τον ακινητοποιήσει.

Η οικογένεια σημειώνει επίσης ότι ο αστυνομικός που οδηγούσε το πολιτικό όχημα έπιασε τον 14χρονο από το λαιμό και του ζητούσε να βγάλει το κράνος του.

Άνθρωποι από τα γύρω σπίτια προσπάθησαν να βοηθήσουν τον

14χρονο αφού είχαν δει τι προηγήθηκε, λέει η οικογένεια. 

Επίσης, η οικογένεια αναφέρει ότι δεν ενημερώθηκε από την Αστυνομία για το συμβάν και δεν κάλεσαν ασθενοφόρο αλλά ένας εκ των αστυνομικών μετέφερε τον νεαρό στο νοσοκομείο.

Διαβάστε επίσης: Στο νοσοκομείο 14χρονος που οδηγούσε μοτοποδήλατο - Προσέκρουσε σε περιπολικό

Σύμφωνα με το Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστο Ανδρέου, μέλη της Αστυνοίας βρίσκονταν στην οδό 1ης Απριλίου στο Παραλίμνι όπου προχωρούσαν σε τροχονομικούς ελέγχους, σε κάποιο σημείο μοτοποδήλατο το οποίο βρισκόταν στην περιοχή και ήταν σε κάποιο σημείο σταματημένο στο αλτ όχημα της Αστυνομία είχε σταματήσει εκεί, άνοιξε την πόρτα για αν προχωρήσει σε έλεγχο.

Όταν ο νεαρός που οδηγούσε το μοτοποδήλατο αντιλήφθηκε την Αστυνομία, εκκίνησε το μοτοποδήλατο και συνέχεια φαίνεται να έχασε τον έλεγχο και να έπεσε στο έδαφος. Ο κ. Ανδρέου σημειώνει ότι δεν υπήρξε καταδίωξη και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν πρόκειται για 14χρονο ο οποίος δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού, χωρίς ασφάλεια, χωρίς πινακίδες εγγραφής, οι αριθμοί πλαισίου ήταν κατεστραμμένοι και το μοτοποδήλατο ήταν διαγραμμένο από το 2002.

Ο κ. Ανδρέου ανέφερε πως ο νεαρός δεν τραυματίστηκε, ήταν επιφανειακές οι εκδορές και μεταφέρθηκε από μέλη της Αστυνομίας στο Νοσοκομείο, έτυχε των πρώτων βοηθειών και έλαβε εξιτήριο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καταγγελία, 14χρονο #45, Αστυνομία,katangelia, 14chrono #45, astynomia