ΜΕΛΙSSES: Στηρίζουν τα νοσοκομεία με το νέο τους κλιπ

Οι ΜΕΛΙSSES, δεν σταματούν ποτέ να καινοτομούν, προχωρώντας σε μια σημαντική φιλανθρωπική κίνηση, εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών που ζούμε, με αφορμή το music video για τη νέα τους επιτυχίας «Μισή Καρδιά».

Θέλοντας να επιβραβεύσουν τη δημιουργικότητα, δίνουν την ευκαιρία σε κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετέχει στο νέο τους music video και, αντί αμοιβής, να δοθεί

το ποσό των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Ο frontman του συγκροτήματος, Χρήστος Μάστορας, έστησε κάμερα και φώτα στο σπίτι για να γυρίσει το κλιπ του «Μισή Καρδιά» σε μια homemade version. Ο ίδιος «ανέβασε» στον λογαριασμό του στο Instagram αυτό το κλιπ καλώντας καλεί όποιον videographer, επαγγελματία ή ερασιτέχνη, επιθυμεί να συμμετάσχει στο project να  στείλει με YouTube unlisted link ή μέσωdropbox υλικό αμοντάριστο, χωρίς ήχο, κατά προτίμηση HD ή και 4Κ, στο melissesfootage@gmail.com, έως την Παρασκευή 27 Μαρτίου, στις 18:00. Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει μαζί με τα links που θα στείλουν να αναγράψουν: Όνομα – Επώνυμο – Τηλέφωνο.

Λόγω των συνθηκών εξαιτίας του κορονοϊού, οι προτάσεις θα πρέπει να έχουν γυριστεί εντός σπιτιού, εκτός κι αν υπάρχουν stock εξωτερικά πλάνα προ-απαγόρευσης. Οι  πιο ταιριαστές συμμετοχές θα μονταριστούν από τον ίδιο τον Χρήστο Μάστορα ώστε να προκύψει το τελικό music video του «Μισή Καρδιά», ενώ όσων τα footages  χρησιμοποιηθούν, θα αναγραφεί το όνομά τους στα credits.

Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα:

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

READ PLEASE

Keywords
Τυχαία Θέματα