Μετέωρο αν θα καταθέσει ο Μαρίνος Σιζόπουλος

Η Αστυνομία κάνει ενέργειες ούτως ώστε να διευθετηθεί συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ, Μαρίνο Σιζόπουλο για να καταθέσει τα όποια στοιχεία κατέχει μετά τις δημόσιες δηλώσεις του στην «Πρώτη Εκπομπή» του Ράδιο Πρώτο για τον Δημήτρη Παπαδάκη, όπως ανέφερε ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Στέλιος Στυλιανού, στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι». 

Είναι γνωστό, τόνισε, πως έγινε χθες μια επικοινωνία με τον κ. Σιζόπουλο και είμαστε στη διαδικασία

διευθέτησης συνάντησης. 

Ο κ. Σιζόπουλος δεν έχει ανταποκριθεί είτε θετικά είτε αρνητικά μέχρι στιγμής, όπως ανέφερε ο κ. Στυλιανού. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε δηλώσεις του στο SigmaLive o Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ανέφερε ότι για την ΕΔΕΚ το ζήτημα του Δημήτρη Παπαδάκη έχει τελειώσει, με την χθεσινή ανακοίνωση που εκδόθηκε. 

Πάντως ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως επί του παρόντος δεν υπάρχει πρόθεση να δοθεί εκ μέρους του κατάθεση στην Αστυνομία σε σχέση με καταγγελίες στις οποίες έχει προβεί σε ότι αφορά τον Ευρωβουλευτή Δημήτρη Παπαδάκη.

Ερωτηθείς για τη χθεσινή γραπτή δήλωση του Εκπροσώπου Τύπου της Αστυνομίας Χρίστου Αντρέου πως ο ίδιος ο κ. Σιζόπουλος κλήθηκε στο ΤΑΕ Αρχηγείου Αστυνομίας για λήψη κατάθεσης, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ ανέφερε πως «επί του παρόντος δεν υπάρχει τέτοια πρόθεση».

Υπενθυμίζεται πως ο Γενικός Εισαγγελέας, Κώστας Κληρίδης, δήλωσε χθες στο ΚΥΠΕ πως η Αστυνομία οφείλει να συναντήσει τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ και να του διαβιβάσει ότι έχει καθήκον να διερευνήσει τις καταγγελίες στις οποίες έχει προβεί, σημειώνοντας ότι αυτός είναι ο ορθός τρόπος διερεύνησης της υπόθεσης.    

Keywords
Τυχαία Θέματα