Πίεχ: "Αν δεν επιθυμεί ο Απόλλωνας την παραμονή μου..."

Στο επίσημο περιοδικό του Απόλλωνα "Απόλλων Λεμεσός" μίλησε το πολωνικό κανόνι των "γαλάζιων" Αρκάδιους Πιέχ. Είπε για την ΑΕΛ, για τον Πάμπο Χριστοδούλου, για το αν είχε πρόταση το καλοκαίρι από την Ομόνοια και τις ευθύνες του Πέδρο Εμάνουελ και των συμπαικτών του.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του στο επίσημο περιοδικό της ομάδας:

"Μέχρι τώρα, μου αρέσει πολύ στον Απόλλωνα και η ατμόσφαιρα είναι πολύ καλή. Από την πρώτη μέρα

που ήρθα εδώ, όλα λειτουργούν σε επαγγελματικό επίπεδο και οι σχέσεις μου με όλους όσους βρίσκονται στον σύλλογο είναι πολύ καλές. Η προηγούμενη μου θητεία στην ΑΕΛ με βοήθησε ως προς την προσαρμογή μου στην Κύπρο, γνωρίζοντας πλέον πρόσωπα και κατάστασης. Νιώθω πολύ καλά που επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου εδώ, γιατί βρήκα πολύ ευγενικό κόσμο, που προσπαθεί να με βοηθήσει έτσι ώστε να γίνω καλύτερος".

Δεν ένιωσα καμία πίεση από την προηγούμενη μου ομάδα. Μέχρι και το τέλος της προηγούμενης μου σεζόν, δεν γνώριζα εάν θα αλλάξω ομάδα. Τα βλέπω όλα θετικά και δεν μου αρέσουν τα πισωγυρίσματα.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου δεν έκανε κάποια προσπάθεια για να με κρατήσει.

Για τις προτάσεις που υπήρχαν πριν τον Απόλλωνα: "Υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά όχι προτάσεις. Όσον αφορά την Ομόνοια, αν έμενε ο Μιλόγεβιτς, τότε ίσως να προχωρούσαν και σε επίσημη πρόταση, γιατί γνώριζα για το ενδιαφέρον που υπήρχε. Από τη στιγμή που άλλαξαν προπονητή, δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη".

Όταν ήμουν μικρός, ο αγαπημένους μου ποδοσφαιριστής ήταν ο Ροναλντίνιο και ο Τιερί Ανρί.

Για το αν έχει παρατσούκλι: Δεν έχω, συνήθως με φωνάζουν με το μικρό μου ή με το επίθετο μου.

Μου αρέσει η Κύπρος, θα ήθελα να παραμείνω, αλλά όλα εξαρτώνται από το συμβόλαιο μου με τον Απόλλωνα, το οποίο τελειώνει τον Ιούνιο. Ο Απόλλωνας είναι αυτός που έχει το δικαίωμα για ανανέωση. Αν δεν επιθυμεί ο σύλλογος την παραμονή μου και τη νέα σεζόν, τότε ο μάνατζερ μου θα κοιτάξει να μου βρει μία νέα ομάδα.

"Δεν θεωρώ ότι ο Πέδρο Εμανουέλ ήταν ο βασικός υπαίτιος της ασταθούς πορείας μας. Αντίθετα, πιστεύω ότι εμείς οι παίκτες δεν παίξαμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας, προκειμένου να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. Έχουμε κι εμείς τις ευθύνες μας. Δεν θέλω να πω κάτι για τον προηγούμενο μας προπονητή".

Keywords
Τυχαία Θέματα