Ο Σίλβερ αποκάλυψε στους παίκτες το πλάνο επιστροφής του ΝΒΑ

Ο Άνταμ Σίλβερ μιλώντας με εκπροσώπους της Ένωσης Παικτών αποκάλυψε ότι το πλάνο που βρίσκεται σε εξέλιξη και ανέφερε ότι στόχος είναι η διεξαγωγή των πλέι οφ στα επτά παιχνίδια σε μία πόλη, για να αποφύγουν και τις μετακινήσεις.

Σύμφωνα με τον Άντριαν Βοϊναρόφσκι, ο κομισάριος του ΝΒΑ σε συνομιλίες με παίκτες τόνισε ότι είναι αισιόδοξος ότι θα μπορέσουν να γίνουν τα πλέι οφ με την σειρά των αγώνων να φτάνει ακόμα και στα 7 παιχνίδια και πως όλη η διαδικασία θα γίνει γρηγορότερα μιας και δεν θα

υπάρχει η ταλαιπωρία των ταξιδιών, αφού θα πραγματοποιηθεί σε μία πόλη. Το Ορλάντο και το Λας Βέγκας παραμένουν οι πρώτες επιλογές σε αυτό το σενάριο. Η εναλλακτική είναι να γίνουν οι αγώνες σε δύο πόλεις, Ανατολή και Δύση.

Επίσης ο Άνταμ Σίλβερ τόνισε προς τους παίκτες ότι το ΝΒΑ δεν χρειάζεται να πάρει απόφαση για την επανέναρξη μέσα στον Μάιο αλλά ούτε και να βιαστεί για τον Ιούνιο.

Some players told Silver that they were feeling pressure from organizations to return to volunteer workouts at facilities, and Silver said he'd address it with teams, sources said. https://t.co/bwrOWwwR2z

— Adrian Wojnarowski (@wojespn) May 8, 2020
Keywords
Τυχαία Θέματα
Σίλβερ, ΝΒΑ,silver, nva