Πετεβίνος: «Είναι αυτό που απαιτούμε από την ομάδα»

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, τα δεδομένα της μεταγραφικής περιόδου και τον Νούνο Μοράις, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος, τονίζοντας ότι αυτό που απαιτούν από την ομάδα είναι η αντίδραση στο ντέρμπι.


Οι πιο σημαντικές του δηλώσεις και αναλυτικά στο ηχητικό:
Για τον Απόλλων: Διαφορετικά δεδομένα, διαφορετικό παιχνίδι. Να διορθώσουμε τα λάθη μας, να πάρουμε τη νίκη και να επιστρέψουμε στην κορυφή. Ήταν μια βδομάδα που είχαμε την ευκαιρία

και της ξεκούρασης και το καθάρισμα του μυαλού. Να πάμε στον αγώνα για να διεκδικήσουμε τη νίκη σε ένα διαφορετικό 90λεπτο. Πρέπει να δείξουμε αντίδραση και είναι αυτό που απαιτούμε από την ομάδα.

Για τις επιλογές που έχει ο Δώνης: Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι μια ομάδα που μπορεί να κολλά σε ένα παιχνίδι. Ο τρόπος που χάσαμε μας προβληματίζει όσον αφορά την απόδοση του εαυτού μας. Γενικά, το θέμα ήταν η συνολική αμυντική και επιθετική λειτουργία. Ήμασταν σε μια κακή μέρα. Εκτός θα είναι Λάγο, Μπερτόλιο και Καρλάο. Στις επιλογές επιστρέφουν οι Ενσούε, Πολιάκοφ και Ντελατόρε. Θα ενσωματωθεί αύριο ο Καρλάο, θα αξιολογηθεί και θα δούμε τι θα γίνει.

Για μεταγραφικά: Θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι την τελευταία στιγμή. Την Τετάρτη θα δούμε αν θα αλλάξουν τα πράγματα. Δεν έχουμε κάτι ενώπιόν μας. Δεν μπορώ να αποκλείσω τι μπορεί να προκύψει μέχρι την Τετάρτη.

Για την προπώληση μέσω ΚΟΠ: Είναι μια διαδικασία που έχει κάποια επικινδυνότητα. Όταν εξαντλείται η προνομιακή προπώληση, μπορεί οποιασδήποτε να αγοράσει εισιτήριο και γι’ αυτό τον οποιονδήποτε μπορεί να είναι υπόλογος ο ΑΠΟΕΛ. Είχαμε θέσει από την αρχή στην ΚΟΠ τον προβληματισμό. Θα είναι ένα από τα μεγάλα θέματα που θα γίνει η συνάντηση μεταξύ των προέδρων.

Για τον Μοράις: Για τον ΑΠΟΕΛ είναι τεράστιο κεφάλαιο και φαινόμενο για το κυπριακό ποδόσφαιρο. Ο Νούνο συνεχίζει να γράφει ιστορία και ο ΑΠΟΕΛ είναι τυχερός που έχει ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή στις τάξεις του.

Keywords
Τυχαία Θέματα