«Πιστεύω σε εσάς, μπορούμε για Ευρώπη»

Τα ''παρών'' του στη σημερινή πρωινή προπόνηση της Ανόρθωσης έδωσε ο ισχυρός άνδρας της «Κυρίας», Χρίστος Πουλλαΐδης και μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης μετέφερε την εμπιστοσύνη του προς την ομάδα, τονίζοντας τους πως πιστεύει ότι μπορούν με σκληρή δουλειά να εξασφαλίσουν στο τέλος του ευρωπαϊκό εισιτήριο.

«Θέλω να βγούμε στην Ευρώπη, πιστεύω ότι μπορεί να βγάλετε την ομάδα στην Ευρώπη», είπε ο κ. Πουλλαΐδης και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να σας βάλω περισσότερη πίεση, αλλά πιστεύω στις δυνατότητές σας. Θέλω να συνεχίσετε

τη σκληρή δουλειά μέχρι τέλους».Τους παρότρυνε επίσης να μείνουν συγκεντρωμένοι, να κλείσουν τα αυτιά στα όσα λέγονται ή γράφονται σε σχέση με τον προγραμματισμό, να μην ασχολούνται με τη διαιτησία και να μείνουν συγκεντρωμένοι…«Έμειναν εφτά παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η σεζόν. Θέλω να παραμείνετε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας και να μην ακούτε τίποτε από αυτά που λέγονται για προγραμματισμό και μετεγγραφές. Δεν θέλω να ασχολείστε ούτε με τη διαιτησία. Αυτή είναι δική μας δουλειά, της διοίκησης, και της Ομοσπονδίας. Εσείς πρέπει να μείνετε συγκεντρωμένοι στο κομμάτι σας».Κανονικά ο «Ίσμα»Στο αγωνιστικό, ο Γκονζάλβες προπονήθηκε και σήμερα κανονικά και το πιθανότερο είναι πως θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα του αυριανού ντέρμπι. Ατομικά γυμνάστηκαν οι Γκαρσία και Ιακοβένκο και φυσικά δεν υπολογίζονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα