«Πόρτα» στην Εθνική από την Γερμανία!

Η Γερμανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν μπορεί να φιλοξενήσει την Εθνική ομάδα και το φιλικό της με την Ρουμανία στις 15 Νοεμβρίου για λόγους… ασφαλείας!

Η ΕΠΟ είχε ζητήσει από την αντίστοιχη ομοσπονδία της Γερμανίας να ενημερώσει για το γήπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει τον αγώνα με τους Ρουμάνους, ωστόσο το έγγραφο που φέρεται να έχει τώρα στα χέρια της, είναι απαγορευτικό για την διεξαγωγή αγώνα της Εθνικής στην συγκεκριμένη χώρα…

Η

γερμανική ομοσπονδία προχώρησε στην απρεπέστατη αυτή ενέργεια προφανώς για πολιτικούς λόγους καθώς φαίνεται πως φοβήθηκε την προσέλευση αρκετών Ελλήνων. ομογενών και μη φιλάθλων, που το πιθανότερο ήταν να εναντιωθούν στην κυβέρνησή της αλλά και στην πολιτική ηγεσία της Ελλάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γερμανική ομοσπονδία επικαλέστηκε λόγους ασφαλείας, ωστόσο είναι προφανές πως οι Γερμανοί δεν ήθελαν να φιλοξενήσουν την Εθνική μας ομάδας κυρίως λόγω των όσων συμβαίνουν στο πολιτικό σκηνικό της Ευρώπης τα τελευταία 24ωρα. Όσο για το φιλικό, το πιθανότερο είναι να φιλοξενηθεί στην Αυστρία...

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα