Υποχρέωσαν έβδομο ματς οι Κάπιτολς

Οι Ουάσινγκτον Κάπιτολς επικράτησαν των Νιου Γιορκ Ρέιντζερς με 2-1 και πλέον η σειρά θα κριθεί σε έβδομο ματς.

Μάλιστα οι «καπς» φτάνουν στο έβδομο παιχνίδι για δεύτερη συναπτή σειρά στα φετινά playoffs. Άλλωστε ο rookie, Branden Holtby, ήταν εντυπωσιακός, για μία ακόμα φορά, και με τριάντα αποκρούσεις οδήγησε την ομάδα του στο 3-3.

Ο νεαρός τερματοφύλακας, πάντως, ευνοήθηκε από το γρήγορο γκολ του Alex Ovechkin. Συγκεκριμένα ο Ρώσος αριστερός επιθετικός άνοιξε το σκορ στο 88ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης,

όταν ο Ryan McDonagh απομάκρυνε λανθασμένα το puck, ο Mike Green πήρε την κατοχή και πρόσφερε την ασίστ στον Nicklas Backstrom, ο οποίος «έστρωσε» στον Ovechkin. Γενικά ο σκόρερ του πρώτου τέρματος πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση.

Στο δεύτερο 20λεπτο ο Jason Chimera διαμόρφωσε το 2-0 με το τέταρτο του γκολ στη φετινή postseason, με τον Backstrom να «δημιουργεί» εκ νέου. Μόλις 51 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη μείωσε ο Marian Gaborik, αλλά o Holtby κράτησε το 2-1 μέχρι το τέλος.

Πλέον η σειρά θα κριθεί στο «Madison Square Garden» σε αγώνα που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Κυριακής (13/05, 02:30). Ο νικητής θα αντιμετωπίσει τους Νιου Τζέρζεϊ Ντέβιλς στον τελικό της ανατολικής περιφέρειας του NHL.

Keywords
Τυχαία Θέματα