Μπίλεκ: Δεν είμαστε το ίδιο ποιοτικοί με Πορτογαλία

10:23 22/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Τσεχία αποκλείστηκε από την συνέχεια του EURO 2012 μετά την ήττα 1-0 από την Πορτογαλία στα προημιτελικά με τον Μίχαλ Μπίλεκ να παραδέχεται πως η ομάδα του δεν είναι στο ίδιο ποιοτικό επίπεδο με τους Πορτογάλους ενώ υπογράμμισε πως η Πορτογαλία κυριάρχησε στην επανάληψη.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στην Βαρσοβία, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Τσεχίας τόνισε: "Παλέψαμε σκληρά και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Στο πρώτο μέρος καταφέραμε να περιορίσουμε

την Πορτογαλία, αλλά στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε δυνάμεις και αναγκαστήκαμε να παίξουμε κλειστά. Η απουσία του Ροζίτσκι ήταν σημαντική. Αντιμετωπίσαμε έναν καλύτερο αντίπαλο, που στο δεύτερο μέρος κυριάρχησε. Ξέραμε ότι δεν είμαστε στο ίδιο ποιοτικό επίπεδο με την Πορτογαλία".
Για την πορεία της Τσεχίας στο τουρνουά, ο Μπίλεκ δήλωσε: "Αν κάποιος μου έλεγε πριν 2.5 χρόνια ότι θα φτάναμε στα προημιτελικά του EURO 2012, δεν θα τον πίστευα. Καταφέραμε όμως να δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα, με ταλαντούχους παίκτες και προοπτική για το μέλλον. Είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία μας και υπερήφανος για την ομάδα μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα