Εβρά: Δεν πουλάω όνειρα για αύριο, αλλά...

17:21 18/3/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Γάλλος τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως η Γιουνάιτεντ δεν είχε μάθει να βρίσκεται τόσο χαμηλά στην βαθμολογία και να κινδυνεύει να μείνει εκτός συνέχειας από το Τσάμπιονς Λιγκ τόσο γρήγορα. Ωστόσο υποστήριξε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα την τετάρτη και θα κερδίσουν την πρόκριση και το χειροκρότημα των φιλάθλων.
Για τη σεζόν που δεν έχει πάει καλά μέχρι τώρα και ότι δεν δείχνουν το ίδιο μαχητές με άλλες χρονιές: Σίγουρα ως τώρα δεν είχαμε πάει καλά, αλλά η δουλειά μας είναι να αγωνιζόμαστε. Δεν τα πήγαμε καλά στο πρώτο παιχνίδι, αλλά υποσχόμαστε να τα δώσουμε όλα

την Τετάρτη και οι φίλαθλοι θα μας χειροκροτήσουν για την προσπάθεια.
Πρόσφατα η Γαλλία είχε ηττηθεί στο πρώτο ματς από την Ουκρανία, αλλά στη συνέχεια ανέτρεψε της εις βάρος της κατάσταση. Αν αυτό μπορεί να αποτελέσει οδηγό και για τη Γιουνάιτνετ: Αυτό που μας βοήθησε πολύ ήταν πως την ήττα οι παίκτες ήμασταν μαζί, συγκεντρωμένοι και δεν ακούγαμε αυτούς που μας κριτίκαραν. Δεν πουλάω όνειρα για αύριο, αλλά θα ήμαστε όλοι μαζί και είμαι αισιόδοξος πως θα καταφέρουμε την ανατροπή.
Για το μέλλον το στη Γιουνάιτεντ και αν θα είναι δυσαρεστημένος αν θα φύγει χωρίς κάποιον τίτλο: Δε θέλω να μιλήσω για το μέλλον μου. Δεν έχει καμία σημασία το συμβόλαιο μου. Οταν φοράω τη φανέλα της ομάδας τα δίνω όλα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και αυτό θα κάνω και αύριο.
Αν μπορεί να εξηγήσει πως από την πρώτη θέση πέρσι η ομάδα τώρα είναι στην έβδομη: μερικές φορές κερδίζεις, μερικές φορές χάνεις. Δεν είχαμε συνηθίσει στο παρελθόν να βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση, καθώς 'χτυπούσαμε' τόσο το πρωτάθλημα, όσο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Οταν φοράμε τη φανέλα νιώθουμε την πίεση και το βάρος της και είμαστε έτοιμοι για την αυριανή μάχη.

Keywords
Τυχαία Θέματα