Εγώ και... όλοι σας! (video)

Ο Zερμέν Μπέκφορντ της Έβερτον πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της ομάδας του, αποφάσισε να τα... βάλει με όλη την Τσέλσι και κατάφερε - με αρκετή δόση τύχης - να πετύχει ένα απίστευτο γκολ! Η χρονιά ήταν δύσκολη για τον 27χρονο επιθετικό, καθώς η μετάβαση από την Λιγκ 1 και την Λιντς στην Πρέμιερ Λιγκ μόνο εύκολη δεν ήταν... Παρόλα αυτά ο Μπέκφορντ τελείωσε τη σεζόν με 8 γκολ σε 32 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, κλείνοντας την πρώτη του χρονιά στην Έβερτον με τον καλύτερο
τρόπο!

Τα «ζαχαρωτά» υποδέχθηκαν την Τσέλσι για την τελευταία αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 1-0, χάρη στο απίστευτο γκολ του Μπέκφορντ στο 74'. Ο Άγγλος επιθετικός... εξιλεώθηκε για τις κλασικές ευκαιρίες που έχασε νωρίτερα και αφού πήρε την μπάλα λίγο έξω από την περιοχή της ομάδας του αποφάσισε να κάνει μία τρελή κούρσα.

Έκανε κάποιες ντρίμπλες, κέρδισε κόντρες και εν τέλει βρέθηκε απέναντι στον Τσεχ σε μία απίστευτη προσπάθεια! Ο Μπέκφορντ πλάσαρε πολύ ωραία τον Τσέχο τερματοφύλακα, πέτυχε με εντυπωσιακό τρόπο το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
Keywords
Τυχαία Θέματα