Α. Βότσης: Μοναδικό θέμα στην ατζέντα του ΔΗΚΟ, η οικονομία

16:25 11/3/2013 - Πηγή: OnlyCY

Το μόνο θέμα που απασχολεί το ΔΗΚΟ αυτή τη στιγμή είναι το πώς η νέα Κυβέρνηση θα μπορέσει να αντιμετωπίσει τα δραματικά προβλήματα της κυπριακής οικονομίας, δήλωσε ο Βουλευτής του κόμματος Άγγελος Βότσης.

Ο κ. Βότσης σχολίαζε στη Βουλή δηλώσεις του Βουλευτή του ΔΗΚΟ

Νικόλα Παπαδόπουλου ότι θα πρέπει να γίνει άμεσα εκλογικό συνέδριο.

Ο Άγγελος Βότσης είπε ότι τα θέματα που εγείρονται θα συζητηθούν στο αρμόδιο όργανο του κόμματος, την Κεντρική Επιτροπή, η οποία «θα συνέλθει για να συζητήσει όλα όσα προκύπτουν από την όλη διεργασία των προεδρικών εκλογών και τις πολιτικές συμπεριφορές όλων μας ώστε να μπορεί να έχει μία εκτίμηση επί της όλης πορείας των προεδρικών εκλογών και να πάρει τις ανάλογες αποφάσεις».

Από κει και πέρα, ανέφερε, «ως περήφανος Δηκοϊκός, όπως αποκαλούμαι κι εγώ κι όλα τα μέλη του ΔΗΚΟ από το φίλο τον Νικόλα, με ενοχλεί να υπάρχει μια λανθασμένη παρουσίαση των ποσοστών του κόμματός μου, λέγοντας ότι υπάρχουν τρεις συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις όπου έχουμε δραστική μείωση των ποσοστών του κόμματος».

Είπε ακόμα ότι η διαφορά του 24% στο ποσοστό του κ. Αναστασιάδη μεταξύ του πρώτου γύρου των προεδρικών εκλογών, όπου έλαβε το 34%, και του δεύτερου γύρου, όπου το ποσοστό του «εκτοξεύτηκε» στο 58%, «έγινε με τις ψήφους των περήφανων Δηκοϊκών».

«Η ατζέντα του ΔΗΚΟ αυτή τη στιγμή είναι πώς να μπορέσει αυτή την κρισιμότατη ώρα η νέα Κυβέρνηση του τόπου, στην εκλογή της οποίας συμβάλαμε και την οποία στηρίζουμε, να αντιμετωπίσει τα δραματικά προβλήματα που έχει η κυπριακή οικονομία. Τα περί συνεδρίων και εκλογών θα απασχολήσουν την Κεντρική Επιτροπή σύντομα και τότε ο καθένας θα μπορέσει να τοποθετηθεί επ’ αυτών και ο καθένας θα πρέπει να λειτουργήσει βάσει και των δικών του φιλοδοξιών την ώρα που θα πρέπει» κατέληξε.

Keywords
Τυχαία Θέματα