Νέα ώθηση στη σταθεροποίηση της χώρας θα δώσει η αξιολόγηση της Τρόικας, ελπίζει η Κυβέρνηση

16:44 29/7/2013 - Πηγή: OnlyCY

Την αισιοδοξία του εξέφρασε σήμερα το απόγευμα ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Βίκτωρας Παπαδόπουλος, απαντώντας σε ερωτήσεις για την αξιολόγηση της Τρόικας, σε δηλώσεις του στο Προεδρικό, εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα ότι η αξιολόγηση θα δώσει νέα ώθηση για τη σταθεροποίηση της χώρας.

«Ευελπιστούμε ότι και η συνολική αξιολόγηση της κυπριακής οικονομίας που γίνεται αυτές τις μέρες θα είναι τέτοια που θα συμβάλει προς αυτόν το στόχο», είπε. Δηλαδή, διευκρίνισε, «θα συμβάλει αποφασιστικά στην ενίσχυση

του κλίματος σταθεροποίησης».

Κληθείς να πει αν πηγαίνει καλά η αξιολόγηση, ανέφερε ότι «πάμε αρκετά καλά, τις αμέσως επόμενες ημέρες – όπως σας είπα – ευελπιστούμε ότι η συνολική αξιολόγηση της πορείας της κυπριακής οικονομίας θα μας δώσει νέο αποφασιστικό βήμα για τη σταθεροποίηση της χώρας».

Απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει ενδεχόμενο για νέα μέτρα, ο κ. Παπαδόπουλος είπε «να περιμένουμε λίγα εικοσιτετράωρα, να δούμε και το συνολικό αποτέλεσμα και σας είπα: είμαστε αισιόδοξοι και ευελπιστούμε ότι αυτή η αξιολόγηση θα μας δώσει νέα ώθηση για τη σταθεροποίηση της χώρας»

Keywords
Τυχαία Θέματα