ΠΑΣΥΞΕ: Ανησυχία για τις απεργίες

19:05 14/12/2011 - Πηγή: OnlyCY

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων (ΠΑΣΥΞΕ) εκφράζει την ανησυχία του για τις προειδοποιήσεις επαγγελματικών ομάδων που σχετίζονται ή επηρεάζουν άμεσα τον τουρισμό για απεργιακές κινητοποιήσεις και καλεί την Κυβέρνηση ”να παρέμβει άμεσα και προληπτικά για να αποτρέψει τις αναντίλεκτα καταστροφικές συνέπειές τους”.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΥΞΕ, “τυχόν υλοποίησή τους θα ταλαιπωρήσει χιλιάδες ξένους επισκέπτες και το ευρύτερο ταξιδιωτικό κοινό της χώρας μας και θα καταφέρει σοβαρότατο πλήγμα στην τουριστική μας βιομηχανία και κατ’ επέκταση στην οικονομία

του τόπου”.

”Οι προειδοποιήσεις και τα απεργιακά μέτρα της κλαδικής των Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού για την Κυβέρνηση”, προστίθεται στην ανακοίνωση.

”Ο καθένας αντιλαμβάνεται τη ζημιά που προξενούν τέτοιες αλαζονικές συμπεριφορές στις ιδιαίτερα κρίσιμες στιγμές που περνά η οικονομία του τόπου. Οι καιροί απαιτούν όπως το ‘εγώ’ αντικατασταθεί από το ‘εμείς’. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τη μεγαλύτερη πρόκληση και δοκιμασία των τελευταίων δεκαετιών”, αναφέρεται καταληκτικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα