Η Γη της Ελιάς-spoiler: Δύο απρόσμενοι χωρισμοί προκαλούν ντόμινο εξελίξεων στις ζωές των ηρώων

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον 4ο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τον Σεπτέμβριο.

Δύο απρόσμενοι χωρισμοί έρχονται να προκαλέσουν ντόμινο εξελίξεων στις ζωές των αγαπημένων ηρώων, ενώ όλα ξεκινούν όταν μία νεαρή, σαγηνευτική γυναίκα, καταφθάνει στη Μάνη και αρχίζει να εργάζεται στην επιχείρηση της Ισμήνης.

Όπως αναφέρει το MyTV, πρόκειται για την «Παυλίνα», την οποίαθα υποδυθεί η Χαριτίνη Ηλιάδου, που έρχεται και φέρνει αναταράξεις στηνκαθημερινότητα

των ηρώων.

Η νεαρή κοπέλαφτάνει στη Μάνη και γνωρίζεται σιγά σιγά με τους κατοίκους της περιοχής, ενώ γίνεταιιδιαίτερα συμπαθής σε όλους. Ανάμεσα στα πρόσωπα που την καλοδέχονται στηνΑρεόπολη και ο Αποστολής, ο οποίος από την πρώτη στιγμή γοητεύεται από τηνπαρουσία της.

Ωστόσο, και καθώςο ίδιος είναι αρραβωνιασμένος με την Αναστασία, τη βλέπει φιλικά. Έτσι, κάνειπαρέα μαζί της, αλλά γνωρίζοντάς την καλύτερα ενθουσιάζεται ακόμη πιο πολύ.

Σύντομα,Αποστόλης και Παυλίνα συνειδητοποιούν ότι απολαμβάνουν ιδιαίτερα ο ένας τηνπαρέα του άλλου. Ωστόσο, κάποια στιγμή οι συναντήσεις τους γίνονται αντιληπτέςαπό την Αναστασία, η οποία γίνεται έξω φρενών, και τον προειδοποιεί τονΑποστόλη ότι δεν μπορεί να ανεχτεί κάτι τέτοιο.

Ο Αποστόλης, από τηνπλευρά του κάνει προσπάθειες να δικαιολογηθεί, αλλά εκείνη, θιγμένη από τηστάση του, του ζητά να χωρίσουν και του επιστρέφει τη βέρα που της είχε δώσει.

Σύμφωνα με τοσχετικό ρεπορτάζ, ο Αποστολής, μετά τον απρόσμενο χωρισμό του, διαπιστώνει ότιτρέφει, πράγματι, ερωτικό ενδιαφέρον για την Παυλίνα και αποφασίζει να μηδιεκδικήσει ξανά την Αναστασία, αφήνοντας τον αρραβώνα τους να διαλυθεί καιγυρνώντας σελίδα στη ζωή του.

Η Γη της Ελιάς:Τίτλοι τέλους στον γάμο Αφροδίτης-Χρήστου

Τίτλοι τέλους, όμως,φαίνεται πως έρχονται και για τον γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου.

Σύμφωνα με το MyTV, παρά το γεγονός ότι η γιατρός συγχώρησε τον σύζυγό της για την παράνομη σχέση που είχε με την Αριάδνη, τελικά ο γάμος τους δεν θα ευτυχήσει, αφού, ύστερα από μια σειρά γεγονότων, η Αφροδίτη διαπιστώνει ότι έχει περάσει ο μεγάλος έρωτας που ένιωθε για τον άνδρα της.

Η ίδια, ταυτόχρονα, παρατηρεί τη συμπεριφορά του Χρήστου και αισθάνεται ότι εκείνος συνεχίζει να βασανίζεται ακόμα εξαιτίας των καταπιεσμένων αισθημάτων που τρέφει για την Αριάδνη. Έτσι, η Αφροδίτη αποφασίζει να βάλει τέλος σε αυτόν τον γάμο και να προχωρήσει τη ζωή της.

Η απόφασή της ξαφνιάζει τον Χρήστο, αλλά γίνεται αποδεκτή και το ζευγάρι αρχίζει να ζει χωριστά.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα