Ο Μπραντ Πιτ στο Grand Prix του Μεξικού το Σάββατο - Αντί για θεατής, πήγε σαν οδηγός της Formula 1[εικόνες]

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τους παρευρισκόμενους στους κατατακτήριους αγώνες του Grand Prix της F1 στο Μεξικό το Σάββατο, όταν εμφανίστηκε ξαφνικά ο Μπραντ Πιτ.

Ο 60χρονος όμως ηθοποιός δεν παραβρέθηκε ως θεατής για να παρακολουθήσει κάποιον από τους αγώνες, όπως συνηθίζουν να κάνουν πολλοί σταρ, αλλά εξέπληξε τα πλήθη μπαίνοντας ο ίδιος σε ένα από τα αυτοκίνητα. Ο λόγος; Για να γυρίσει πρόσθετες

σκηνές για την ταινία του για τη F1.

Η ταινία του Μπραντ Πιτ για τη Formula 1

Το επερχόμενο δράμα αθλητικής δράσης βρίσκεται στην παραγωγή εδώ και πάνω από ένα χρόνο με τα γυρίσματα να ξεκινούν τον Ιούλιο του 2023 στην πίστα του Silverstone στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ακολούθησαν κι άλλα γυρίσματα σε πίστες του Grand Prix τους επόμενους μήνες με τον Μπραντ Πιτ να μπαίνει στο ρόλο και να τρέχει στην πίστα σαν οδηγός της F1.

Ένα teaser για την ταινία έκανε πρεμιέρα πριν από το βρετανικό Grand Prix του 2024 τον Ιούλιο. Όσο για την πλοκή της ταινίας, περιστρέφεται γύρω από τον Sonny Hayes (τον υποδύεται ο Μπραντ Πιτ), έναν οδηγό της F1 που αποσύρεται από το άθλημα μετά από ένα ατύχημα, αλλά ξαναμπαίνει στο παιχνίδι όταν ένας φίλος του τον πείθει να γίνει μέντορας ενός νέου παιδιού – θαύματος.

Οι πρόσθετες σκηνές του Μπραντ Πιτ στο Grand Prix

Επιστρέφονταςστο Grand Prix τουΜεξικού, μετά την ολοκλήρωση τωνκατατακτήριων αγώνων, ένα ειδικό τμήματης πίστας αποκλείστηκε για να γυρίσειη παραγωγή κάποιες πρόσθετες σκηνές,οι οποίες ολοκληρώθηκαν με τον ΜπραντΠιτ – φορώντας λευκή στολή - να βγαίνειαπό το αυτοκίνητό του και να βγάζει τοκράνος του, και στη συνέχεια να χαιρετάτους δεκάδες οπαδούς του που ζητωκραύγαζανστο πλήθος.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπραντ Πιτ, Grand Prix, Μεξικού, Σάββατο - Αντί, Formula 1[εικόνες],brant pit, Grand Prix, mexikou, savvato - anti, Formula 1[eikones]