Casual & stylish: Τα 5 απαραίτητα σύνεργα

Ξεκινήστε το μέτρημα κι η επιτυχία είναι δεδομένη.

Οι εμφανίσεις της καθημερινότητας δεν χρειάζονται πολλά πράγματα για είναι πετυχημένες. Εξάλλου οι τάσεις της μόδας τις θέλουν όσο πιο χαλαρές και cool σας επιτρέπει το προσωπικό σας στιλ. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να κάνετε λίγα αλλά καλά! Συνοπτικά, οι σωστές επιλογές κι οι συνδυασμοί είναι βασικά καθώς και τα 5 απαραίτητα σύνεργα. Ποια είναι αυτά;

1. Denim addiction: Είτε το τιμήσετε ολοκληρωτικά με το denim-to-denim στιλ σας είτε περιοριστείτε στα jeans σας, το αποτέλεσμα

επιτυχίας είναι ασφαλές και σίγουρο.

2. Star Sneakers: Οι πρωταγωνιστές της σεζόν δεν θα γινόταν να απουσιάζουν από τα casual essentials. Φορέστε τα με όλα τα looks και στους πιο τρελλούς συνδυασμούς.

3. Sportive φούτερ: Μην το ακούτε έτσι! Μπορεί χωρίς κανένα δισταγμό να συνοδεύσει τη girly φούστα ή τα δερμάτινα leggings της καθημερινότητας.

4. Comfy Backpack: Βολικό όσο τίποτα! Αγαπητό όσο δε φαντάζεστε! Η τσάντα που ξέρει να συνδυάζει υπέροχα στιλ κι άνεση. Τα σχέδια που θα βρείτε είναι πολλά και για όλα τα διαφορετικά στιλ. Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς.

5. Passepartout parka: Τελικά δεν φεύγει από τη μόδα γιατί μας εξυπηρετεί αφάνταστα. Ταιριάζει με όλα και δίνει σε κάθε εμφάνιση τη χαλαρή διάθεση που επιθυμείτε, ακόμα και σε ένα κλασσικό look.

1 ΑΠΟ 10 < ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΠΟΜΕΝΗ >

Denim addiction: Είτε το τιμήσετε ολοκληρωτικά με το denim-to-denim στιλ σας είτε περιοριστείτε στα jeans σας, το αποτέλεσμα επιτυχίας είναι ασφαλές και σίγουρο.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Star Sneakers: Οι πρωταγωνιστές της σεζόν δεν θα γινόταν να απουσιάζουν από τα casual essentials. Φορέστε τα με όλα τα looks και στους πιο τρελλούς συνδυασμούς.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Sportive φούτερ: Μην το ακούτε έτσι! Μπορεί χωρίς κανένα δισταγμό να συνοδεύσει τη girly φούστα ή τα δερμάτινα leggings της καθημερινότητας.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Comfy Backpack: Βολικό όσο τίποτα! Αγαπητό όσο δε φαντάζεστε! Η τσάντα που ξέρει να συνδυάζει υπέροχα στιλ κι άνεση. Τα σχέδια που θα βρείτε είναι πολλά και για όλα τα διαφορετικά στιλ. Επιλέξτε το κατάλληλο για εσάς.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries

Passepartout parka: Τελικά δεν φεύγει από τη μόδα γιατί μας εξυπηρετεί αφάνταστα. Ταιριάζει με όλα και δίνει σε κάθε εμφάνιση τη χαλαρή διάθεση που επιθυμείτε, ακόμα και σε ένα κλασσικό look.

Δείτε περισσότερα Galleries Δείτε περισσότερα Galleries < > Δείτε περισσότερα Galleries TAGS: backpack, casual look, denim, parka, sneakers, φούτερ

Keywords
Τυχαία Θέματα