Στην αναζήτηση του Παραδείσου

Ο παράδεισος είναι αυτός που κρύβεις, αυτός που δείχνεις ή αυτός που ψάχνεις; Την απάντηση δίνει ο Παναγιώτης Φαφούτης με τη νέα του ταινία.

Από τον Άρη Βουρβούλια

Υπογράφοντας το σενάριο, τη σκηνοθεσία και πραγματοποιώντας τα γυρίσματα στην γενέτειρά του, ο Παναγιώτης Φαφούτης ξετυλίγει τον πιο προσωπικό και αλληγορικό “παράδεισό” του, μέσα στους φρενήρεις ρυθμούς  του Πατρινού Καρναβαλιού.

Εκεί τέσσερις ήρωες, τέσσερις ξεχωριστές μονάδες που αναζητούν την δικιά τους Εδέμ, θα ψάξουν να βρουν μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο τον καλά κρυμμένο εαυτό τους. Για να το πετύχουν, όμως, αυτό θα πρέπει πρώτα να αποβάλλουν από πάνω τους, τις αποκριάτικες μάσκες και στολές της καθημερινότητάς τους.

Μετά τις πολυβραβευμένες μικρού μήκους ταινίες (“Τα σαλιγκάρια της Λουλούς”, “Red Sky”) και το “Η Κληρονόμος” (πρώτη απόπειρα σε μεγάλου μήκους ταινίες), ο “Παράδεισος” του Φαφούτη σηματοδοτεί την σκηνοθετική επιστροφή του μετά από 2 χρόνια απουσίας. Η ταινία θα αρχίσει να προβάλλεται από τις 26 Ιανουαρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Πρωταγωνιστούν οι Χρήστος Λούλης, Όλια Λαζαρίδου, Ερρίκος Λίτσης, Μαρία Σκουλά  και Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης.

Διαβάστε ακόμα:

* Ο δρόμος του χρήματος

* Ο χαμένος χρόνος του “In Time”

* Show me the… “Moneyball”

Keywords
Τυχαία Θέματα