ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ…



ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ‘ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ’ ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Ε.ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ Όλα ξεκίνησαν στην Οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για να αποκαλυφθεί ο ρόλος του τεχνικού συμβούλου στο θέμα με τα στερεά απόβλητα της Πελοποννήσου Ε.Μιχαλόπουλου. Οι δύο από τις πέντε εταιρίες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό ζήτησαν παράταση 15 ημερών για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών...

της Φάσης Β’ του διαγωνισμού αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι μόνες εταιρίες που
δεν ζήτησαν την παράταση είναι αυτές του Εθνικού μας Εργολάβου Γ.Μπόμπολα του Σ.Κόκκαληκαι του Περιστέρη που στην ουσία έχουν κάνει μια κοινοπραξία. Τότε ο τεχνικός σύμβουλος Ε.Μιχαλόπουλος ζήτησε από την επιτροπή να μην δοθεί καμία παράταση μιας που κινδυνεύουν να χαθούν τα χρήματα από το ΕΣΠΑ. Φυσικά κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Ο κ.Μιχαλόπουλος είχε στόχο να πετάξει έξω τις δύο εταιρίες που έχουν τις καλύτερες και πιο οικονομικές προσφορές και έτσι να μείνει μόνο η ‘άτυπη’ κοινοπραξία Μπόμπολα, Κόκκαλη και Περιστέρη. Τώρα ποια είναι η σχέση του κ.Μιχαλόπουλου με τον Εθνικό Εργολάβο; Ο κ΄.Μιχαλόπουλος είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην εταιρία ASE SYNERGY «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΗΤΙΚΩΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ(ΚΑΙ ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑΣ ''ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΕΠΕΜ Α.Ε. - ASE SYNERGY CONSULTING A.E.''» (εδω). Ποιος είναι πρόεδρος της ΕΠΕΜ Α.Ε; Ονομάζεται Α.Λουκάτος (εδω), (εδω).

Τι σχέση έχει με τον ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΓΟΛΑΒΟ Γ.ΜΠΟΜΠΟΛΑ;
ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΙΑ σύμφωνα πάντα με πληροφορίες…
Θα πρέπει αύριο κιόλας πρωί πρωί ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Τατούλης να πετάξει με τις κλωτσιές από την Περιφέρεια τον κ.Μιχαλόπουλο και να ακυρώσει τον διαγωνισμό μιας που τίθεται θέμα ηθικής τάξεως.
Όλοι γνωρίζουμε πως ο Π.Τατούληςείναι από τους πιο ηθικούς πολιτικούς. Για να δούμε θα το πράξει αύριο;

Θα επανέλθουμε!
Keywords
Τυχαία Θέματα