Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Μετακόμισα, μένω μόνη»

21:11 8/6/2018 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕιρήνη Παπαδοπούλου: «Μετακόμισα, μένω μόνη»Παρασκευή, Ιούνιος 8, 2018 - 21:11

❱❱ Η Ειρήνη Παπαδοπούλου επιβεβαίωσε ότι δεν είναι μαζί με τον Κώστα Πηλαδάκη

Παραδέχτηκε τον χωρισμό. Ηταν κοινό μυστικό ότι η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Κώστας Πηλαδάκης δεν είναι ζευγάρι εδώ και καιρό, αλλά

κανείς από τους δύο δεν επιβεβαίωνε την πληροφορία.

Το έκανε τελικά η τραγουδίστρια, η οποία αποκάλυψε πως είναι πλέον single! Το ζευγάρι ύστερα από επτά χρόνια μεγάλου έρωτα αποφάσισε, χωρίς να γίνουν γνωστοί οι λόγοι, να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους, τη στιγμή μάλιστα που όλοι περίμεναν πως θα ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας δίνοντας ένα happy end στο love story του.



«Δεν θα το κρύψω. Μετακόμισα. Μένω μόνη» είπε η τραγουδίστρια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και πρόσθεσε: «Ηταν μια πολύ συνειδητή απόφαση, γιατί πρέπει να υπάρχει υγεία. Οταν ένας κύκλος ολοκληρώνεται, πρέπει να πάρεις λίγο χρόνο».

Η πρώην «survivor», καλεσμένη στην ίδια εκπομπή πριν από τρεις μήνες, είχε αφήσει υπονοούμενα πως στη ζωή της είχαν αλλάξει πολλά πράγματα, αποφεύγοντας με χαμόγελο να αναφερθεί σε πρόσωπα και καταστάσεις: «Πλέον έχω τον χρόνο μου... και το μέρος μου! Ο,τι συμβαίνει στη ζωή μου δεν θέλω να το πω ακόμη, γιατί είναι λίγο το διάστημα. Οπότε, όταν είναι θα το αποκαλύψω εγώ» είπε τον περασμένο Μάρτιο. Κι έτσι έκανε!

Το πρώην ζευγάρι κράτησε την 7ετή σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, διατηρώντας χαμηλούς τόνους, κάτι που έκανε και με τον χωρισμό του.

Keywords
Τυχαία Θέματα