Μαχαίρωσαν 19 φορές τη 12χρονη συμμαθήτριά τους

15:18 4/6/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΜαχαίρωσαν 19 φορές τη 12χρονη συμμαθήτριά τουςΤετάρτη, Ιούνιος 4, 2014 - 15:11

Πρωταγωνίστρια ενός αληθινού θρίλερ έγινε ανυποψίαστη 12χρονη στο Μιλγουόκι των ΗΠΑ, όταν συμφώνησε να συμμετάσχει σε ένα πιτζάμα-πάρτι δύο συνομήλικων φιλενάδων της. Τα δύο κορίτσια που τη φιλοξένησαν για δύο ημέρες την έπεισαν να τα ακολουθήσει σε δασώδη περιοχή, όπου τη μαχαίρωσαν 19 φορές προκειμένου να δώσουν σάρκα και οστά σε ένα φημολογούμενο «φάντασμα του δάσους».

Το θύμα κατάφερε να

επιζήσει, αφού μπουσουλώντας μπόρεσε να φτάσει μέχρι τον πλησιέστερο κοντινό δρόμο και να ζητήσει βοήθεια από έναν περαστικό. Πλέον νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, όμως οι γιατροί επισημαίνουν ότι έφτασε «ένα χιλιοστό από τον θάνατο», αφού μία από τις μαχαιριές που δέχτηκε ήταν κοντά σε κεντρική αρτηρία.

Τα δύο κορίτσια που κατηγορούνται για το βάναυσο μαχαίρωμα της συμμαθήτριάς τους αποκάλυψαν στους αστυνομικούς ότι σχεδίαζαν να διαπράξουν φόνο εδώ και αρκετούς μήνες. Οπως αποδείχτηκε από την κατάθεσή τους, είχαν εμμονή με τις διαδικτυακές ιστορίες περί φαντασμάτων και επιθυμούσαν με την ανθρωποκτονία αυτή να γίνουν αποδεκτές από την online ομάδα λατρείας του «Slender Man». Πρόκειται για ένα φανταστικό πλάσμα, το οποίο περιγράφεται ως ένας αφύσικα ψηλός άντρας, χωρίς ευδιάκριτα χαρακτηριστικά προσώπου και με πολύ μακριά χέρια σαν πλοκάμια για να αρπάζει ευκολότερα τα θύματά του. Ο μύθος τον θέλει να παρενοχλεί, να απάγει και να αναστατώνει παιδιά προκαλώντας τους απώλεια μνήμης, αϋπνία και παράνοια.

Οι 12χρονες κοπέλες παραδέχτηκαν ότι είχαν διαβάσει για τον φανταστικό αυτόν χαρακτήρα στην ιστοσελίδα Creepypasta Wiki, όπου οι χρήστες αναρτούν ιστορίες τρόμου. Οπως εξήγησαν οι κοπέλες, οι οπαδοί της τρομακτικής αυτής σέκτας πρέπει να σκοτώσουν κάποιον αν θέλουν να αναρριχηθούν στην ιεραρχία. Και στις δύο κοπέλες, οι οποίες εντοπίστηκαν να περπατούν σε διαπολιτειακό αυτοκινητόδρομο λίγο μετά τη διάσωση του θύματος, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για απόπειρα προμελετημένης ανθρωποκτονίας και το ποσό της εγγύησής τους ορίστηκε στα 370.000 ευρώ. Αν καταδικαστούν, θα αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης 65 ετών.

Αφροδίτη Ραυτοπούλου


Keywords
Τυχαία Θέματα