Ξεσάλωμα με πολύ στιλ!

SHOWBIZΞεσάλωμα με πολύ στιλ!Πέμπτη, Δεκέμβριος 27, 2018 - 17:55

❱❱ Τα... έσπασαν στα μπουζούκια νυν και πρώην παίκτριες του reality μόδας «My Style Rocks»

«My Style Rocks» στα μπουζούκια! Τα κορίτσια του reality μόδας του Σκάι έκαναν νυχτερινές εξορμήσεις μέσα στις γιορτές, με ή χωρίς συνοδούς.

Η Χριστίνα Παπαδέλη διασκέδασε στη μουσική σκηνή όπου τραγουδά ο -φημολογούμενος- σύντροφός της Χρήστος Μάστορας, παρότι ο τελευταίος έχει διαψεύσει δημοσίως το μεταξύ τους ειδύλλιο. Μαζί ήταν η συμπαίκτριά της Κωνσταντίνα Σουλτάτη με τον σύντροφό της και yoga trainer των επωνύμων Ιωνα Μάνγκο, αλλά και η Μαρία Λέκκα. Στο ίδιο μαγαζί, αλλά με διαφορετική παρέα, ο φακός εντόπισε και την περσινή νικήτρια του reality μόδας Ραμόνα Βλαντή με την κολλητή της Τζόρτζια Βαϊνά.

Η Κωνσταντίνα Σουλτάτη, όμως, ήταν αυτή που έκανε... double, καθώς διασκέδασε και στη μουσική σκηνή όπου εμφανίζονται οι MΕΛΙSSES, αλλά και στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης, με συμπαίκτριές της. Στην όμορφη παρέα, λοιπόν, ήταν η Ιωάννα Σιαμπάνη, που συνοδευόταν από τον αγαπημένο της Τζίμη Σταθοκωστόπουλο, η Εύα Μπάση και η Ρόζα Κεντάλα. Ολες τους υπέρλαμπρες και χαμογελαστές, με το στιλ τους να τα... σπάει!

Με εξαίρεση τη Μαρία Λέκκα, που «ψήφισε» το κόκκινο, όλες οι υπόλοιπες έκαναν την ασφαλή επιλογή τού total black. Η Χριστίνα Παπαδέλη και η Εύα Μπάση επέλεξαν μαύρα και στράπλες φορέματα, με leather λεπτομέρειες η μία, όλο από βινίλιο η άλλη. Ολόμαυρο μίνι, αλλά ζιβάγκο φόρεμα και για την Ιωάννα Σιαμπάνη, ενώ η Κωνσταντίνα Σουλτάτη και στις δύο εμφανίσεις της στα νυχτερινά κέντρα επέμεινε στο μαύρο, αλλά σε διαφορετικά φορέματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα