Τρίκαλα: Καθορίζονται 9 νέες θέσεις στάθμευσης για ΑμΕΑ

17:05 17/5/2016 - Πηγή: ΕΡΤ

Εννέα νέες θέσεις στάθμευσης οχημάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες σε διάφορα σημεία της πόλης, ενέκρινε σήμερα η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Τρικκαίων.

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από τα μέλη της Επιτροπής, ενώ η σχετική εισήγηση θα τεθεί προς έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο Τρικάλων. Τέσσερις από τις θέσεις αφορούν Τρικαλινούς πολίτες που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα και μετακινούνται με αυτοκίνητα, ενώ οι υπόλοιπες πέντε νέες γενικές θέσεις για ΑμΕΑ καθορίζονται σε κεντρικά σημεία των Τρικάλων.

Συγκεκριμένα, δύο θέσεις δημιουργούνται στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (επί της οδού 28ης Οκτωβρίου), δύο επί της οδού Όθωνος (παραποταμίως) και μία πλησίον της εισόδου του Νοσοκομείου της πόλης. Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Τρικκαίων επιχειρεί, τους τελευταίους μήνες, να εμπεδώσει στους δημότες το αίσθημα σεβασμού των δικαιωμάτων των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, προχωρώντας σε σήμανση ή διαγραμμίσεις των προβλεπόμενων θέσεων στάθμευσης, αλλά δυστυχώς το προσωπικό της Δημοτική Αστυνομίας αλλά και της Τροχαίας βεβαιώνουν συνεχείς παραβάσεις από δημότες.

The post Τρίκαλα: Καθορίζονται 9 νέες θέσεις στάθμευσης για ΑμΕΑ appeared first on ert.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα