Τρίκαλα: Στήριξη του τουρισμού ζητά ο βουλευτής Χ. Σιμορέλης

19:45 5/4/2017 - Πηγή: ΕΡΤ

Την ενίσχυση των επαγγελματιών που ασχολούνται με τον τουριστικό τομέα, ζήτησε ο βουλευτής Τρικάλων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χρήστος Σιμορέλης μιλώντας στη Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής στο περιθώριο σχετικής ενημέρωσης από την Υπουργό Τουρισμού Έλενα Κουντουρά.

Ο κ. Σιμορέλης επισήμανε πως “ο τουρισμός είναι εθνική υπόθεση και δεν υπάρχουν περιθώρια για μικροπολιτικά παιχνίδια”, επικεντρώνοντας στα θέματα του κοινωνικού και θρησκευτικού Τουρισμού στον Δήμο Καλαμπάκας. Ο Τρικαλινός βουλευτής

έκανε λόγο για “ενίσχυση των μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων του ορεινού όγκου Τρικάλων που επλήγησαν από την κρίση και έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες, καθώς δουλεύουν μόνο Σαββατοκύριακα”, ενώ ειδική αναφορά έκανε στη λειτουργία του Μουσείου Θεόπετρας το οποίο παραμένει κλειστό λόγω υποστελέχωσης. Ζήτησε, δε, από το Υπουργείο Τουρισμού να συμβάλλει στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος, στηρίζοντας τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που ασχολούνται με το τουριστικό προϊόν, ενώ κάλεσε την υπουργό να επισκεφθεί το Νομό Τρικάλων και να δει από κοντά τα αξιοθέατα και τις τουριστικές δομές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα