20 κομπλιμέντα που μπορείς να κάνεις στον σύντροφό σου (και δεν έχουν να κάνουν με την εξωτερική εμφάνιση)

20:15 21/11/2021 - Πηγή: iPop

Δεν είναι μοναδικό όταν κάποιος σε κάνει να νιώθεις όμορφα μόνο με μια του κουβέντα; Λέμε όμορφα λόγια στους αγαπημένους μας γιατί μέσα απ’ αυτά εκφράζουμε τα συναισθήματά μας. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε να το κάνουμε! Παρακάτω βρήκαμε 20 κομπλιμέντα να κάνεις στον σύντροφό σου, τα οποία δεν έχουν να κάνουν καθόλου με την εξωτερική του εμφάνιση, αλλά με πράγματα του χαρακτήρα του που βρίσκεις γοητευτικά σ’εκείνον.

Το να του πεις ότι είναι όμορφος ή ότι έχει ωραία μπράτσα είναι σίγουρα κάτι που θα

εκτιμηθεί, αλλά δεν είναι μόνο αυτά τα λόγια που θέλει ν’ ακούσει από σένα. Λόγια που έχουν να κάνουν με τον χαρακτήρα, την προσωπικότητα ή τα επιτεύγματα κάποιου, είναι εκείνα που θα τον κάνουν να αισθανθεί πραγματικά ξεχωριστός στα μάτια σου!

Unsplash

Οι 5 διαφορετικές γλώσσες αγάπης και οι τρόποι με τους οποίους επηρεάζουν τη σχέση σου

20 όμορφα κομπλιμέντα να κάνεις στον σύντροφό σου που δεν σχετίζονται με την εξωτερική του εμφάνισηΘαυμάζω το πάθος με το οποίο μιλάς για πράγματα που είναι σημαντικά για σέναΗ αυτοπεποίθησή σου με εμπνέει να είμαι πιο σίγουρη για τον εαυτό μουΘαυμάζω την ικανότητά σου να βάζεις όρια και να φροντίζεις τον εαυτό σουΛατρεύω τη χαρά που φέρνεις στη ζωή μου!Μου αρέσει κάθε playlist ή τραγούδι που μου βάζειςΕίμαι ευγνώμων για όλα όσα νιώθω στο πλάι σουΜου αρέσει ο τρόπος που υποστηρίζεις τους φίλους ή την οικογένεια σουΔεν βαριέμαι ποτέ να μιλάω μαζί σου!Είσαι σπουδαίος γονιόςΟι άνθρωποι γύρω σου έλκονται απ’ την θετική σου ενέργειαΜου αρέσει ο τρόπος που ανταπεξέρχεσαι σε αγχωτιξές καταστάσειςΈχεις το πιο δημιουργικό μυαλό που έχω συναντήσει!Δεν φοβάσαι να ρισκάρεις και μέσα απ’ αυτό με ωθείς κι εμένα να ξεπερνάω τους φόβους μουΤο γέλιο σου είναι μεταδοτικό και πάντα με κάνεις να χαμογελάωΔίνεις τις καλύτερες αγκαλιές!Είσαι το πρώτο άτομο που θέλω να παίρνω τηλέφωνο όταν έχω κάποιο νέοΗ ζωή μου είναι πιο όμορφη γιατί έχω εσένα στην καθημερινότητά μουΛατρεύω κάθε φαγητό που μου μαγειρεύεις!Πώς γίνεται να έχεις τόσο καλή καρδιά;Μπορεί να είσαι πολύ όμορφος, αλλά το πιο δυνατό σου σημείο είναι η ψυχή σου!

Mην ξεχνάς να λες όμορφα λόγια στο άλλο σου μισό!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο 20 κομπλιμέντα που μπορείς να κάνεις στον σύντροφό σου (και δεν έχουν να κάνουν με την εξωτερική εμφάνιση) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα