MasterChef: Αποχώρηση με κλάματα- Δεν παρουσίασε τίποτα στους κριτές

11:45 27/4/2021 - Πηγή: iPop

Μια απ’ τις μεγαλύτερες εκπλήξεις μας επιφύλασσε το επεισόδιο του MasterChef τη Μεγάλη Δευτέρα. Η αποχώρηση της Λίας ήταν και μια απ’ τις πιο συγκινητικές μέχρι στιγμής, ενώ κανείς δεν περίμενε τον τρόπο με τον οποίο έφυγε.

Απ’ την ψηφοφορία, αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση η Λία, ενώ ο Παύλος είχε οριστεί πρώτος υποψήφιος, καθώς είχε τερματίσει τελευταίος στην δοκιμασία ασυλίας.

Η δοκιμασία αποχώρησης είχε άρωμα Ελλάδας

δια χειρός Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, ενός σεφ που έχει έρθει πολύ κοντά με όλους τους παίκτες, αφού είναι μέρος της παραγωγής του MasterChef.

Σε έναν χάρτη της Ελλάδας ο σεφ «έβαλε» έξι διαφορετικές μπουκιές από Ελλάδα. Πέντε αλμυρές και μια γλυκιά.

H δοκιμασία με τα πιάτα σε “μπουκίτσες” δυσκόλεψε και τους δύο παίκτες, όμως, ένας δεν παρουσίασε καν γεμάτο δίσκο. Αφού είδαμε το σοκ των κριτών που αντίκρισαν τους άδειους δίσκους, το κανάλι μας έδειξε προηγούμενα πλάνα που δεν είχαμε δει για να μας αποκαλύψει ποιος απ’ τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του.

Μετά 1 ώρα και 45 λεπτά μαγειρικής, η Λία δεν έβαλε ούτε μία παρασκευή στους δίσκους της, ενώ είδαμε πως ουσιαστικά ό,τι είχε βάλει πάνω στον δίσκο το άδειασε, καθώς ήταν λερωμένος δίσκος και όχι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα. Η κίνησή της σόκαρε τους πάντες, και πρώτα απ’ όλα την ίδια και τον Παύλο, ο οποίος ρωτούσε την παραγωγή εάν της επιτρέπουν να στήσει έστω έναν απ’ τους δίσκους αφού έχει ετοιμάσει κάποιες παρασκευές.

Η αποχώρηση της Λίας

«Τα παράτησα γιατί ήθελα να τα παρατήσω. Γιατί νομίζω μέχρι εδώ έπαιρνα…», είπε η ίδια εξηγώντας γιατί πέταξε ό,τι είχε στους δίσκους της.

Μαγείρευα και είχα ένα κίνητρο. Σαν να χάθηκε αυτό το κίνητρο. Δε θα άντεχα να γυρίσω πίσω σε αυτά τα κοράκια χωρίς τον Παύλο, δεν ξέρω…

Ο σεφ Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, καθώς και οι τρεις κριτές, δεν μπορούσαν να κρύψουν τη στεναχώρια τους για την εξέλιξη αυτής της μαγειρικής δοκιμασίας και η αποχώρηση της Λίας έγινε μέσα σε βαρύ κλίμα συγκίνησης, ειδικά για τον Παύλο, με τον οποίο είχαν έρθει πολύ κοντά.

To trailer του επεισοδίου της Μεγάλης Τρίτης:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Αποχώρηση με κλάματα- Δεν παρουσίασε τίποτα στους κριτές εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα