MasterChef: Το τριπλό πιάτο αντιγραφής που δυσκόλεψε τη Μαργαρίτα και τον Διονύση μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό

11:05 8/6/2021 - Πηγή: iPop

Μάχονται σκληρά Μαργαρίτα και Διονύσης στον τελικό του MasterChef 5 για τον τίτλο του μεγάλου νικητή. Οι δοκιμασίες συνεχίζονται και οι δύο παίκτες έρχονται συνεχώς αντιμέτωποι με όλο και περισσότερες δυσκολίες. Τι έγινε στην τρίτη δοκιμασία του τελικού του MasterChef 5;

Ύστερα από την πρώτη δοκιμασία του τελικού που ήταν ομαδική, οι δύο διαγωνιζόμενοι ταξίδεψαν έως τη Χαλκιδική για τη δεύτερη και την τρίτη δοκιμασία του MasterChef. Στο επεισόδιο της Δευτέρας είδαμε την τρίτη δοκιμασία με Μαργαρίτα και

Διονύσης στον τελικό του MasterChef 5 να μάχονται σώμα με σώμα για το μεγάλο έπαθλο και τον τίτλο του επόμενου MasterChef.

Στην τρίτη δοκιμασία του τελικού του MasterChef 5, οι δύο διαγωνιζόμενοι γνώρισαν τον γνωστό και καταξιωμένο σεφ Fredrik Berselius, ο οποίος έκανε αρκετά δύσκολο το έργο των δύο παικτών με το τριπλό πιάτο του το οποίο έπρεπε να αντιγράψουν. Το τριπλό αυτό πιάτο που η Μαργαρίτα και ο Διονύσης κλήθηκαν να αντιγράψουν δεν ήταν άλλο από ελάφι με σελινόριζα και τάρτα λειχήνα.

Ο Διονύσης και η Μαργαρίτα έπρεπε να αντιγράψουν haute cuisine δημιουργίες του σουηδικής καταγωγής γαστρονομικού δημιουργού του εστιατορίου Aska, καταξιωμένου σεφ Fredrik Berselius. Αγχώθηκαν, έτρεξαν για να προλάβουν και τελικά τα κατάφεραν.

Η Μαργαρίτα παρουσίασε τα δικά της πιάτα, δίνοντας – όπως ήταν αναμενόμενο – το καλύτερο από αυτά στον καλεσμένο σεφ. Ο ίδιος, λίγο πριν δοκιμάσει τα πιάτα της, της είπε πολύ καλά λόγια για το μαγειρικό της ταλέντο, ενώ της έκανε δώρο το βιβλίο του. Μάλιστα, η διαγωνιζόμενη του έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά με τον Fredrik Berselius να την ανταποδίδει συγκινημένος. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με τον Διονύση, ο οποίος αν και δεν φάνηκε να πιστεύει πολύ στα πιάτα του, κέρδισε τα καλά λόγια του σεφ για τη μαγειρική του πορεία, αλλά και πήρε επίσης δώρο το βιβλίο του.

Ποιος από τους δύο τα κατάφερε καλύτερα σε αυτή τη δοκιμασία; Η μεγάλη μέρα που θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα δεν αργεί.

Δες το trailer της Τρίτης με την τέταρτη δοκιμασία του τελικού που θα δούμε και το reunion με όλους τους παλιούς παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής που θα βρεθούν στον εξώστη:

Η δοκιμασία του τελικού που έγινε μαντάρα- Τα κόκκαλα που βρέθηκαν στο πιάτο φιναλίστ και η αντίδραση των κριτών

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο MasterChef: Το τριπλό πιάτο αντιγραφής που δυσκόλεψε τη Μαργαρίτα και τον Διονύση μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα