Αυτά είναι τα 5 πιο ακριβά αρώματα του κόσμου!

09:01 28/1/2021 - Πηγή: iPop

Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που όταν ψάχνουν να αγοράσουν ένα νέο άρωμα, συνήθως ζητάνε να δουν τα πιο ακριβά αρώματα του καταστήματος, ενώ υπάρχουμε και εμείς που απλώς ψάχνουμε να βρούμε ένα που να μας ταιριάζει και να μας αρέσει η μυρωδιά του.

Πόσο ακριβό, όμως, μπορεί να είναι ένα άρωμα; Σίγουρα το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι τα αρώματα διάσημων εταιρειών, αλλά και μερικά περιορισμένης έκδοσης που το πολύ να φτάνουν τα 500 ευρώ. Σε αυτό το άρθρο δεν θα μιλήσουμε για τα συγκεκριμένα αρώματα, αλλά γι’ αυτά που ξεπερνούν κατά πολύ το συγκεκριμένο

ποσό.

Ακολουθούν τα 5 πιο ακριβά αρώματα του κόσμου αυτήν τη στιγμή:Clive Christian No. 1 Imperial Majesty

Τα αρώματα του Clive Christian βρίσκονται στο νούμερο ένα της λίστας με τα ακριβότερα αρώματα του κόσμου από το 2006. Είναι επίσης γνωστά περισσότερο για το μπουκάλι τους παρά για το άρωμα τους και το Imperial Majesty είναι απόδειξη αυτού, καθώς μοιάζει με ένα έργο τέχνης. Δεν κυκλοφορεί πλέον στην αγορά, αλλά οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το αποκτήσουν σε δημοπρασία έναντι του εξωφρενικού ποσού των 375.000 ευρώ!

©Clive Christian

Εσύ ξέρεις ποια είναι η διαφορά του Eau de Toilette από το Eau de Parfum;

Gianni Vive Sulman Parfum VI

Αυτό υπήρξε το άρωμα του Michael Jackson και παραδίδεται σε ένα κλειστό κουτί με κλειδί. Το μπουκάλι του είναι από χρυσό, διαμάντι και ρουμπίνι. Το κόστος του ανέρχεται στα 78.500 ευρώ.

©PinterestΔιάβασε τη συνέχεια του άρθρου στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Αυτά είναι τα 5 πιο ακριβά αρώματα του κόσμου! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα