Αλάτι: Δυνατός σύμμαχος ομορφιάς

16:32 14/5/2014 - Πηγή: iPop

Σε ορισμένες περιπτώσεις το αλάτι κατηγορείται για το φούσκωμα και την κατακράτηση υγρών, αλλά πίστεψέ μας είναι ένας θησαυρός, κρυμμένος στο ντουλάπι σου! Με το αλάτι μπορείς να κάνεις την καλύτερη απολέπιση που θα κάνεις ever, να περιποιηθείς τα μαλλιά σου ή να φτιάξεις κρέμες προσώπου!

Μπούκλες: Για να δημιουργήσεις τις μπούκλες που σχηματίζονται όταν βγαίνεις από τη θάλασσα βάλε ένα κουταλάκι του γλυκού χοντρό αλάτι και ½ κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας σ ένα μπουκαλάκι με νερό. Κούνησε το για να διαλυθεί το αλάτι

και ψέκασε το μείγμα στα μαλλιά σου!

Θεραπεία πιτυρίδας: Άλεσε μία χούφτα χοντρό αλάτι και αφού κάνεις την πρώτη πλύση με το σαμπουάν, βάλε το αλάτι στα χέρια σου και τρίψε το τριχωτό της κεφαλής σου. Ξέπλυνε ι βάλε πάλι σαμπουάν.

Τονωτική Λοσιόν: Για να μειώσεις τη λιπαρότητα του προσώπου σου, γεμίστε ένα μικρό μπουκάλι με στόμιο σπρέι με χλιαρό νερό, πρόσθεσε 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ψέκασε το πρόσωπό σου, φροντίζοντας να μην μπει στα μάτια.

Scrub: Αφού κάνεις ντους ή μπάνιο, και ενώ το δέρμα σου είναι ακόμα υγρό, ρίξε λίγο αλάτι στα χέρια σου και τρίψε απαλά χέρια και πόδια. Το μασάζ με το αλάτι θα κάνει σωστή απολέπιση των νεκρών κυττάρων του δέρματος και θα βελτιώσει την κυκλοφορία.

Οδοντόκρεμα: Σ ένα γουδί διέλυσε θαλασσινό αλάτι. Πρόσθεσε σ ένα μπολ 1 μέρος θρυμματισμένο αλάτι και 2 μέρη μαγειρική σόδα. Βούτα την βρεγμένη οδοντόβουρτσα στο μείγμα και βούρτσισε τα δόντια σου.

The post Αλάτι: Δυνατός σύμμαχος ομορφιάς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα