Δεν έχεις κοινά στοιχεία με τον σύντροφό σου; Κι όμως είναι καλό!

18:00 6/1/2020 - Πηγή: iPop

Είσαι σε μια σχέση που βλέπεις ότι δεν έχεις κοινά με τον σύντροφό σου; Μην αγχώνεσαι, δεν είναι απαραίτητα τόσο κακό, όσο φαντάζεσαι. 

Σίγουρα είναι πολύ όμορφο να έχεις κοινά στοιχεία με τον αγαπημένο σου, όμως τι γίνεται αν δεν έχετε και τόσα κοινά; Αν είστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι σημαίνει ότι δεν μπορείτε να έχετε μία όμορφη και υγιής σχέση;

Φυσικά και μπορείτε, αν και είναι δύσκολο μερικές φορές το να μην έχεις

κοινά γούστα με τον σύντροφό σου, ειδικά αν είναι για σένα και το άλλο σου μισό. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετά θετικά που θα σε κάνουν να δεις και την θετική πλευρά αν δεν έχεις κοινά με τον σύντροφό σου.

Μαθαίνεις καινούργια πράγματα

Είναι λογικό ότι θα συζητήσετε τόσο τα δικά του όσο και τα δικά σου γούστα. Θα ανταλλάξετε απόψεις και θα δεις και μια άλλη οπτική γωνία. Θα σου μάθει πράγματα σχετικά με τα γούστα του κι ίσως να θελήσεις να δοκιμάσεις το δικό του χόμπι.

Γνωρίζεις διαφορετικούς ανθρώπους

Πέρα από τον σύντροφό σου που έχει διαφορετικά γούστα θα γνωρίσεις σίγουρα κάποια στιγμή και τους φίλους του. Και προφανώς και η παρέα του θα έχει παρόμοια γούστα με τον ίδιο τουλάχιστον σε κάποιον τομέα. Που ξέρεις, μπορεί η παρέα τους να σου αρέσει κι εσένα τελικά.

Δεν βαριέσαι ποτέ

Κάνεις συνεχώς καινούργια πράγματα με τον αγαπημένο σου κι αυτό αναζωογονεί τη σχέση σας. Κάνετε μαζί καινούργια πράγματα, συζητάτε κάθε φορά κάτι που μπορεί ο ένας να μην γνωρίζει καλά και συνεπώς δεν ρουτινιάζετε.

Μαθαίνεις να σέβεσαι

Φυσικά και είναι ένας τρόπος να μάθεις να σέβεσαι τον άλλο, ειδικά τη στιγμή που αυτός ο άλλος είναι ο σύντροφός σου. Μαθαίνεις να σέβεσαι τον ίδιο, τα γούστα του, τις επιλογές του.

unsplash/ Gül KurtaranΑκόμα κι αν τσακώνεστε, δεν ρουτινιάζετε ποτέ

Μπορεί μερικές φορές να τσακώνεστε σχετικά με ποικίλα ζητήματα, γιατί έχετε διαφορετικές απόψεις ή να διαφωνείτε για το τι θα κάνετε το βράδυ, όμως σε κάθε περίπτωση δεν βαριέστε. Σημασία έχει όλα τα θέματα που προκύπτουν να λύνονται στο τέλος και να μην φτάνετε σε ακραίες καταστάσεις. Άλλωστε, υπάρχουν τόσα πράγματα για να κάνεις με τον σύντροφό σου, που ακόμα κι αν δεν έχετε πολλά κοινά σίγουρα κάτι θα βρείτε.

Έχετε μια διαφορετική σχέση

Κι όταν όλοι αναρωτιούνται πώς «κολλήσατε» εσείς οι δύο, ξέρετε πολύ καλά πως κατά βάθος έχετε ένα μεγάλο κοινό χαρακτηριστικό, τον έρωτά σας. Αυτό σας ενώνει, όταν όλα τα υπόλοιπα είναι διαφορετικά, και η σχέση σας είναι ιδιαίτερη, μοναδική και διαφορετική από τις περισσότερες σχέσεις σήμερα.

Διάβασε ακόμα:

Ταιριάζεις πραγματικά με τον σύντροφο σου; 7 ερωτήσεις που πρέπει να κάνεις

Photo: Pexels

Το άρθρο Δεν έχεις κοινά στοιχεία με τον σύντροφό σου; Κι όμως είναι καλό! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα