Είναι έτοιμος να σε χωρίσει;

20:31 5/8/2014 - Πηγή: iPop

Σου έχει γίνει μόνιμη ιδέα αν είναι έτοιμος να σε χωρίσει; Έχεις παρατηρήσει αλλαγές στη συμπεριφορά του και ανησυχείς πως είστε ένα βήμα πριν το χωρισμό; Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά αλλά μπορώ να σου δώσω μερικές συμβουλές για το πως να ανιχνεύσεις μέσα από τις αντιδράσεις του και τις πιθανές αλλαγές στον χαρακτήρα του.

Πλέον δεν σε φιλάει όπως παλιά. Ενώ τα φιλιά του ήταν γεμάτα πάθος, ξαφνικά έγιναν πεταχτά φιλιά δίχως κάποια ερωτική υπόσταση.Οι αγκαλιές ενώ ήταν σφιχτές και γεμάτες πάθος, πλέον είναι βιαστικές.Στο σεξ δεν σε φιλάει και έχει χαθεί ο ρομαντισμός κατά τη διάρκεια του.Ξεκινάει
σε καθημερινή βάση καυγάδες, οι οποίοι αφήνουν να εννοηθεί ή είναι ευθείς για το χωρισμό.Σταμάτησε να βλέπει τα πράγματα που κάνατε μαζί και γελούσατε πλέον αστεία.Τον ενοχλούν περισσότερα πράγματα πάνω σου.

Tip!

Μην μπερδέψεις κάποιο από τα στοιχεία που σου δώσαμε με μεμονωμένες καταστάσεις. Φρόντισε να σιγουρευτείς για όλες αυτές τις αλλαγές πάνω στην συμπεριφορά του και την αντιμετώπιση του προς το πρόσωπο σας.

The post Είναι έτοιμος να σε χωρίσει; appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα