Φωτιά στην Εύβοια: Το σοκαριστικό βίντεο από τη βιβλική καταστροφή της

11:19 9/8/2021 - Πηγή: iPop

Απέραντες εκτάσεις παρθένου δάσους έχουν γίνει κυριολεκτικά στάχτη ενώ εκατοντάδες είναι και τα καμένα σπίτια, όπως φαίνεται και στο βίντεο από drone που δημοσίευσε η ομάδα Up Stories με τη φωτιά στην Εύβοια.

Ανυπολόγιστη είναι η καταστροφή από την πύρινη λαίλαπα που εξακολουθεί να κατακαίει τις περιοχές της χώρας μας για έβδομη ημέρα και οι εικόνες από τη βιβλική καταστροφή της Βόρειας Εύβοιας από ψηλά κυριολεκτικά σοκάρουν. Απέραντες εκτάσεις παρθένου δάσους έχουν γίνει στάχτη, ενώ εκατοντάδες είναι και τα καμένα σπίτια. Μια καταστροφή που θα γραφτεί

κυριολεκτικά με μαύρα γράμματα στην ιστορία της πατρίδας μας.

Το lost found animals σώζει τους τετράποδους φίλους μας από τις φωτιές και μας βοηθά να τους βρούμε

Δες το βίντεο των Up Stories με τη φωτιά στην Εύβοια και τη βιβλική καταστροφή της:

Η ομάδα των Up Stories μας βοηθά να αντιληφθούμε, μέσα από ένα ολιγόλεπτο βίντεο που σοκάρει, την καταστροφή που προκλήθηκε από την φωτιά στην Εύβοια.

Δες το βίντεο εδώ:

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, περισσότερα από 460.000 στρέμματα έγιναν στάχτη κατά την πυρκαγιά στην Βόρεια Εύβοια, 80.000 στρέμματα στην Αττική και 110.000 στρέμματα στη Λακωνία, ανεβάζοντας το σύνολο των καμένων εκτάσεων στα 650.000 στρέμματα τουλάχιστον.  Πυροσβέστες και κάτοικοι δίνουν τιτάνια μάχη για να οριοθετήσουν τη φωτιά και έπειτα να τη θέσουν υπό έλεγχο.

Το video του Reuters που συγκλονίζει: Καπνός έχει σκεπάσει τον Παρθενώνα

Με δεδομένο ότι οι πυρκαγιές στην Εύβοια συνεχίζουν να καίνε, η παραπάνω εκτίμηση είναι πολύ πιθανό να μεταβληθεί τις επόμενες ημέρες.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Φωτιά στην Εύβοια: Το σοκαριστικό βίντεο από τη βιβλική καταστροφή της εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα