Φτιάχνεις το βιογραφικό σου; Σ’ αυτά τα sites θα βρεις υπέροχα templates για να ξεφύγεις απ’ τα συνηθισμένα

08:30 31/8/2021 - Πηγή: iPop

Ετοιμάζεσαι να βγεις για πρώτη φορά στην αγορά εργασίας ή αλλάζεις δουλειά; Σ’ όποια κι απ’ τις δύο κατηγορίες κι αν ανήκεις, ένα είναι σίγουρο: Ότι σ’ αυτή την προσπάθεια ένα απ’ τα μεγαλύτερά σου όπλα είναι το βιογραφικό σου. Φυσικά, δεν θεωρούμε λιγότερο σημαντική τη συνοδευτική επιστολή ή τα επικοινωνιακά σου skills από κοντά, ωστόσο, η πρώτη επαφή του υποψήφιου εργοδότη σου μαζί σου είναι το βιογραφικό σου. Επομένως, αυτό οφείλει να είναι περιποιημένο, καλαίσθητο, τακτοποιημένο, νορμάλ σε μέγεθος και φυσικά να ξεχωρίζει απ’ τα υπόλοιπα! Αυτό δεν το καταφέρνεις μόνο με τα προσόντα, τις σπουδές

και την προϋπηρεσία σου, αλλά και το στήσιμο. Γι’ αυτό, βρήκαμε μερικά εξαιρετικά sites με templates για βιογραφικό, τα οποία θα σε βοηθήσουν να οργανώσεις το CV σου με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι όμορφο, περιεκτικό και εντυπωσιακό!

Πριν σου δείξουμε, όμως, τα sites, πάμε να δούμε μερικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθείς όταν φτιάχνεις το βιογραφικό σου σημείωμα!

Μην ξεπεράσεις τη 1 με 2 μάξιμουμ σελίδες. Κανείς δεν θέλει να δει ένα 8σέλιδο βιογραφικό!Να είναι σωστά ενημερωμένο και να περιγράφει συνοπτικά την κάθε θέση εργασίας.Προσοχή να μην υπάρχει κανένα ορθογραφικό ή γραμματικό λάθος.Η μορφή του βιογραφικού σου πρέπει να το κάνει ευανάγνωστο. Ένας καλός τρόπος οργάνωσης είναι με bullet points.Μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις λέξεις κλειδιά σχετικά με τις σπουδές και την επαγγελματική σου εμπειρία.Μην βάζεις περιττά πράγματα, όπως για παράδειγμα ότι εργάστηκες 1 εβδομάδα στο service της ταβέρνας του χωριού σου, εκτός εάν αυτή η προϋπηρεσία σχετίζεται με τη δουλειά που ψάχνεις.

5 εύκολοι τρόποι να κάνεις το βιογραφικό σου πιο εντυπωσιακό

Sites με templates για βιογραφικό:

Canva

Jobscan

Kickresume

Zety

Monster

Freepik

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News.

Το άρθρο Φτιάχνεις το βιογραφικό σου; Σ’ αυτά τα sites θα βρεις υπέροχα templates για να ξεφύγεις απ’ τα συνηθισμένα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα