Γιατί η Kim Kardashian ντύνεται στα μαύρα; Πολιτική δήλωση ή προσωπική επιλογή;

16:05 14/9/2021 - Πηγή: iPop

Τα μαύρα looks της Kim Kardashian τις τελευταίες μέρες εγείρουν ερωτήματα και διχάζουν το κοινό. Η σταρ έχει επιλέξει να εμφανιστεί δημόσια δύο φορές μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα με total black look κρύβοντας παράλληλα το πρόσωπό της αλλά και κάθε εκατοστό του σώματός της. Η Kim που μας έχει συνηθίσει σε αποκαλυπτικά σύνολα και λαμπερές εμφανίσεις είναι σίγουρο πως κάτι κρύβει πίσω από την νέα

σκοτεινή της ταυτότητα.

Τα μαύρα looks της Kim Kardashian: Τι θέλει να μας πει η σταρ;

Συγκεκριμένα, η Kim Kardashian έφτασε στην Νέα Υόρκη με ένα look dominatrix  από δέρμα δια χειρός Balenciaga κι έκανε όλο το Internet να απορεί. Η viral φωτογραφία δείχνει την Kim να βγαίνει από ένα μαύρο SUV με το τολμηρό της σύνολο, το οποίο περιλάμβανε ένα δερμάτινο πανωφόρι, γάντια, παντελόνι και μπότες στιλέτο. Το πιο αξιοπρόσεκτο, ωστόσο, της εμφάνισης ήταν το αθέατο πρόσωπό της πίσω από τη δερμάτινη κουκούλα που άφηνε ακάλυπτη μόνο τη μακριά αλογοουρά της.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Και στην επίσημη εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί του Met Gala η σταρ πραγματοποίησε την πιο πολυσυζητημένη πασαρέλα αφού για άλλη μια φορά εμφανίστηκε ντυμένη στα μαύρα και με καλυμμένο το πρόσωπό της. Μπαίνοντας στο γκαλά με το σχεδιαστή της Balenciaga Demna Gvasalia στο μπράτσο της και σε ένα αντίστοιχο σύνολο με ένα black-out hoodie-η Kardashian έκανε όλο το πλήθος να προσπαθεί να καταλάβει ποια είναι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη E! News (@enews)

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ταυτόχρονα, η σταρ έχει αντικαταστήσει την εικόνα προφίλ της στο Instagram με ένα μαύρο φόντο ενώ όλες οι τελευταίες της δημοσιεύσεις έχουν μια αρκετά σκοτεινή αισθητική.

Οι τελευταίες εμφανίσεις της Kim Kardashian είναι πιθανό να συνδέονται με την κατάσταση που επικρατεί στο Αφγανιστάν, όπου οι γυναίκες μετά την εγκαθίδρυση του καθεστώτος των Ταλιμπάν έχουν αναγκαστεί να κυκλοφορούν αποκλειστικά με μπούργκα που καλύπτει το πρόσωπο και όλο τους το σώμα. Βέβαια, σε αυτήν την περίπτωση γεννάται το ερώτημα του κατά πόσο μια λαμπερή εκδήλωση και ένα σύνολο υψηλής ραπτικής είναι ο κατάλληλος τρόπος να κάνεις μια δήλωση για ένα τόσο σημαντικό και εύθραυστο ζήτημα.

Kim Kardashian’s 2021 met gala dress looks like what the women have to wear in Afghanistan… just saying. #afghanistanwomen #KimKardashian #KimKardashianmetgala #MetGala2021 #MetGala pic.twitter.com/alEZHb3Mv6

— AJ ianazone (@AJianazone) September 14, 2021

Μια άλλη οπτική θέλει την Kim Kardashian να προσπαθεί να ανακτήσει την χαμένη της ανωνυμία και να ανατρέψει την εικόνα που έχει δώσει μέχρι στιγμής κρατώντας το πρόσωπο και το σώμα της μακριά από την υπερέκθεση. Σε κάθε περίπτωση, η σταρ δεν επέλεξε τυχαία τι θα φορέσει στο μεγαλύτερο event μόδας της χώρας και αναμένουμε την δική της εξήγηση για τις ανατρεπτικές και αμφιλεγόμενες εμφανίσεις της.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Γιατί η Kim Kardashian ντύνεται στα μαύρα; Πολιτική δήλωση ή προσωπική επιλογή; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα