Κάθε γυναίκα πρέπει να δει αυτό το Makeup Tutorial: Μην το καλύψεις!

07:32 18/11/2014 - Πηγή: iPop

Αν και το Makeup Tutorial: Μην το καλύψεις, φτιάχτηκε το 2012, δυστυχώς είναι ακόμα πολύ επίκαιρο! Τι δείχνει όμως αυτό το video; Η YouTuber και makeup guru Lauren Luke λέει στις viewers της ότι πρόκειται να παρακολουθήσουν ένα Makeup Tutorial στο οποίο θα τους δείξει πώς να κάνουν τη σωστή κάλυψη, αλλά δεν εννοεί ότι θα τους δείξει πώς να απλώσουν το foundation….

«Εάν έχεις πολλές μελανιές από ένα πολύ δυνατό χτύπησα στο τραπέζι του σαλονιού, μπορείς να βάλεις πολύ ελαφριά στρώσεις από τη βάση

σου και θα το καλύψεις σιγά σιγά» λέει η Luke στο video απλώνοντας το foundation πάνω σε άκρως ρεαλιστικές –ψεύτικες- μελανιές και πρόσθεσε «Μπορεί να πονάει, το ξέρω, αλλά πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας!».

Το 2012 η Luke βρέθηκε στο πλευρό της Refuge, μίας οργάνωσης η οποία εργάζεται στην παροχή βοήθειας γυναικών που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Refuge, το 65% των γυναικών που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας έχουν κρυφτεί! Ένα άκρως τρομακτικό ποσοστό!

Η Luke αποφάσισε να συνεργαστεί με την Refuge καθώς είχε πέσει θύμα βίας από κάποιον πρώην της. Αν και η βία δεν είναι μόνο σωματική, καθώς τις περισσότερες φορές είναι ψυχολογική!

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα.
Επιστροφή στην κατηγορία.

The post Κάθε γυναίκα πρέπει να δει αυτό το Makeup Tutorial: Μην το καλύψεις! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα