Κρεβάτι από στρώμα νερού που δονείται από τη μουσική!

14:33 16/11/2014 - Πηγή: iPop

Πόσες φορές δεν έχεις σκεφτεί να κοιμόσουν σε κρεβάτι με στρώμα νερού έχοντας την αίσθηση ότι κοιμάσαι στην θάλασσα. Πως θα σου φαινόταν τώρα αν το κρεβάτι σου «κουνιόταν» ανάλογα με τη μουσική που ακούς. Η απάντηση σε αυτό είναι το Tranquility Pod , ένα φουτουριστικό/ρετρό έπιπλο που συνδυάζει ένα οκταγωνικό στρώμα νερού που περιβάλλεται από μαλακό LED φωτισμό και επίσης έχει τελευταίας τεχνολογίας σύστημα ήχου. Δεν σου θυμίζει και λίγο γνωστή στο σχήμα γνωστή καραμέλα για δροσερή αναπνοή;

Το κρεβάτι αυτό έχει ελεγχόμενη θερμοκρασία και το ηχοσύστημα του, που βρίσκεται στο εσωτερικό του κρεβατιού, αποτελείται από 4 ηχεία. Το subwoofer βρίσκεται στο κάτω μέρος του κρεβατιού ώστε να δημιουργεί δονήσεις στο στρώμα όταν παίζει μουσική. Επίσης επειδή είναι στο κάτω μέρος το ηχητικά κύματα που περνούν μέσα από το στρώμα σου δίνουν την αίσθηση ενός μουσικού μασάζ. Έχεις την επιλογή να αλλάξεις την playlist ανάλογα με το πόσες δονήσεις που θες να «λαμβάνεις».

Το φοβερό αυτό κρεβάτι, που μόνο καφέ δεν φτιάχνει, έχει και αισθητήρες αφής. Τα 50 LED φωτάκια που υπάρχουν στο εσωτερικό του κρεβατιού μπορούν να συγχρονιστούν με τους χτύπους της καρδιάς και δίνουν στο κρεβάτι τον ανάλογο φωτισμό.

Και έχεις ψηθεί για να το αγοράσεις μάθε ότι έχει διάμετρο 80 εκατοστά και σε ένα διαμέρισμα θα χωρέσει ίσα-ίσα. Αλλά και να μην έχεις πρόβλημα χώρου, το κρεβάτι της «ηρεμίας» είναι αρκετά ακριβό. Στοιχίζει μόνο(#not) 30.000 δολάρια!

photo:wired.com

Επιστροφή στην αρχική σελίδα

Επιστροφή στην κατηγορία

The post Κρεβάτι από στρώμα νερού που δονείται από τη μουσική! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα