Ο σπειροειδής πύργος σε δάσος της Δανίας κι ένας περίπατος ανάμεσα στα δέντρα!

10:51 20/5/2021 - Πηγή: iPop

Αυτός ο υπέροχος σπειροειδής πύργος σε δάσος της Δανίας και η μοναδική εμπειρία που προσφέρει να περπατήσεις ανάμεσα και πάνω από τα δέντρα, είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος για να ξεπεράσει κανείς τον φόβο του για τα ύψη, αλλά και ένας λόγος για να ταξιδέψει μέχρι τη Δανία.

Πιο συγκεκριμένα, αυτός ο πύργος σχεδιάστηκε από την Effekt Architecture στο δάσος Gisselfeld Klosters Skove που βρίσκεται σε απόσταση περίπου μίας ώρας, νότια της Κοπεγχάγης. Το σπειροειδές μονοπάτι που αποκαλούν «Treetop Experience» δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να δουν από ψηλά το δάσος, ενώ

ο πύργος παρατήρησης ύψους 45 μέτρων χωρίζεται σε δύο διαδρομές: Τη διαδρομή που φτάνει αρκετά ψηλά και περνάει μέσα από το παλιό τμήμα του δάσους και τη διαδρομή που παραμένει σε χαμηλά επίπεδα και σου επιτρέπει να δεις τις νέες περιοχές σε αυτό.

Ο πύργος παρατήρησης είναι από μόνο του ένα εντυπωσιακό αρχιτεκτονικό δημιούργημα, το σχήμα του οποίου θυμίζει ένα χωνί, καθώς είναι πιο λεπτό στο κάτω μέρος του και όσο ανεβαίνει γίνεται ολοένα και μεγαλύτερο. Τον συγκεκριμένο πύργο μπορούν να επισκεφτούν όσοι ενδιαφέρονται από τον Μάρτιο του 2019, ενώ αποτελεί μέρος του Camp Adventure, ένα πάρκο περιπέτειας στο δάσος, το οποίο προσφέρει μεταξύ άλλων πεζοπορία, αναρρίχηση και άλλες δραστηριότητες που σε φέρνουν ακόμη πιο κοντά στη φύση.

Μπορούμε να ζούμε και έτσι στις πόλεις (Photos)

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Camp Adventure, ο σπειροειδής πύργος σε δάσος της Δανίας «αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να κάνεις βόλτα πάνω από τα δέντρα και να γνωρίσεις την εκπληκτική ομορφιά της φύσης του δάσους από μία άλλη οπτική γωνία. Ο πύργος και το μονοπάτι σε αυτό είναι σαν μια συνεχής ράμπα που κάνει το δάσος προσβάσιμο σε όλους – ανεξάρτητα από τη φυσική τους κατάσταση».

Δες τη συνέχεια του άρθρου στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ο σπειροειδής πύργος σε δάσος της Δανίας κι ένας περίπατος ανάμεσα στα δέντρα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα