Πώς θα πετύχεις το τέλειο contouring

18:01 30/1/2020 - Πηγή: iPop

Όταν σκεφτόμαστε το τέλειο contouring, έρχεται στο μυαλό μας η εικόνα με το πρόσωπο μιας γυναίκας με χάλκινη και λαμπερή επιδερμίδα, με ομοιόμορφο χρώμα σε όλα τα σημεία του προσώπου. Παρόλο που πλέον οι περισσότερες από εμάς γνωρίζουμε πώς να κάνουμε contouring, υπάρχουν ακόμα πολλές γυναίκες που νιώθουν φόβο βλέποντας την παλέτα. 

Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν όλες αρχάριες στην αρχή, αλλά μόλις βρήκαμε τα σωστά προϊόντα και την κατάλληλη τεχνική, σταματήσαμε να φοβόμαστε και καταφέραμε να πετύχουμε το τέλειο contouring.

Γι’ αυτό σήμερα μοιραζόμαστε αυτά τα μυστικά

μαζί σου για να καταφέρεις κι εσύ να έχεις τέλεια ζυγωματικά που θα φαίνονται σαν φυσικά.

5 tips για να γλιτώσεις χρόνο στο makeup σου

Τα μυστικά για το τέλειο contouringΤα κατάλληλα προϊόντα. Μπορείς να κάνεις contouring είτε με προϊόντα σε μορφή πούδρας είτε με προϊόντα με κρεμώδη υφή. Εάν δεν έχεις μεγάλη εμπειρία, είναι καλύτερα να επιλέξεις προϊόντα σε μορφή πούδρας καθώς απλώνονται πιο εύκολα. Αγόρασε ένα σετ για contouring που να έχει δύο αποχρώσεις και μην ξεκινήσεις με μεγάλη ποσότητα προϊόντος. Εάν θέλεις πιο έντονο αποτέλεσμα, πρόσθεσε σταδιακά περισσότερο προϊόν.Το πώς θα το απλώσεις έχει σημασία. Το blending είναι το Α και το Ω στο contouring. Αν αποφασίσεις να κάνεις το σωστό blending και να απλώσεις το προϊόν με προσοχή, λίγα πράγματα μπορούν να πάνε λάθος. Θα καταλάβεις ότι έχεις απλώσει σωστά το προϊόν εάν δεν βλέπεις πλέον τις γραμμές που σχεδίασες στην αρχή. Εάν τις βλέπεις ακόμα, απλά συνέχισε να απλώνεις!

Το σωστό πινέλο. Τα προϊόντα σε μορφή πούδρας χρειάζονται πινέλο με λοξή άκρη για να απλωθεί σωστά το προϊόν στα ζυγωματικά σου και να έχεις ένα τέλειο φυσικό αποτέλεσμα. Εάν χρησιμοποιείς προϊόν με κρεμώδη υφή, προτίμησε ένα beauty blender.H σειρά με την οποία πρέπει να βάζεις τα προϊόντα σύμφωνα με τους makeup artists:ΣκιάEyelinerΜάσκαραΜολύβι φρυδιώνConcealerMake upContouringBronzerΡουζHighlighterΠούδραΜολύβι χειλιώνΚραγιόνΔες ακόμα:

Τα καλύτερα tricks ομορφιάς που κανείς δεν ποστάρει στα social media!

Photo: Freepik

Το άρθρο Πώς θα πετύχεις το τέλειο contouring εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα