Προετοίμασε το σπίτι σου για την μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο – Δημιουργικοί τρόποι για εποχιακή διακόσμηση

19:12 9/9/2021 - Πηγή: iPop

Καθώς ο χειμώνας πλησιάζει η μετάβαση από την καλοκαιρινή διάθεση του σπιτιού σε μια πιο φθινοπωρινή είναι απαραίτητη. Όσο ο καιρός κρυώνει έχουμε ανάγκη να ζεστάνουμε το χώρο μας κάνοντας μικρές και οικονομικές αλλαγές. Αυτός ο οδηγός θα σου δώσει τις ιδέες για φθινοπωρινή διακόσμηση που χρειάζεσαι και θα σε κάνει να ξεκινήσεις τις εποχιακές αλλαγές άμεσα.

Οι νέες, φθινοπωρινές σειρές της ΙΚΕΑ που ερωτευτήκαμε! Θα κάνουν το σπίτι σου cozy και ατμοσφαιρικό

Ιδέες
για φθινοπωρινή διακόσμηση

Άλλαξε διακοσμητικά μαξιλάρια και κουρτίνες

Τα διακοσμητικά που μπορούν εύκολα να αλλαχτούν δίνουν μια διαφορετική αίσθηση στο χώρο ανάλογα με την εποχή. Τα ριχτάρια σε γήινες αποχρώσεις όπως το καφέ και το πορτοκαλί και τα αντίστοιχα μαξιλάρια θα σου δώσουν την φθινοπωρινή διάθεση και ανανέωση που χρειάζεσαι.

Κάνε τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά διακοσμητικά

Η φθινοπωρινή διακόσμηση δεν χρειάζεται να κοστίζει πολύ. Μια βόλτα στο μανάβικο μπορεί να σου δώσει την λύση που χρειάζεσαι. Τα φρούτα και τα λαχανικά σε όμορφες φρουτιέρες θα δώσουν μια φθινοπωρινή εικόνα στην κουζίνα και το σαλόνι σου. Ταυτόχρονα, μπορείς να κάνεις έναν περίπατο στην φύση και να μαζέψεις διάφορα κλαδιά, φύλλα και κουκουνάρια που λειτουργούν ως υπέροχα διακοσμητικά δίπλα στο τζάκι και μέσα στα βάζα σου.

Επένδυσε σε κεριά

Το απόλυτο διακοσμητικό που θα σου δώσει την ατμόσφαιρα που χρειάζεσαι είναι τα κεριά. Σε διάφορα, χρώματα, σχήματα και σχέδια μέσα σε δίσκους δημιουργούν μια ρομαντική φθινοπωρινή διάθεση. Αρκεί να τα ανάψετε όταν αρχίζει να πέφτει το σκοτάδι, τώρα που η μέρα ξεκίνησε να μικραίνει.

Φρόντισε το τραπέζι σου

Εάν σχεδιάζεις να καλέσεις αγαπημένα πρόσωπα στο σπίτι φρόντισε το τραπέζι σου να θυμίζει φθινόπωρο. Τα τραπεζομάντιλα είναι πολύ σημαντικά σε αυτήν την περίπτωση όπως και οι χρωματιστές χαρτοπετσέτες. Επιπλέον, μην ξεχάσεις να τοποθετήσεις πάνω στο τραπέζι τα αγαπημένα εποχιακά διακοσμητικά, όπως κολοκύθες και κουκουνάρια.

Προετοίμασε το τζάκι σου για τον χειμώνα

Ξέρουμε ότι ο καιρός δεν έχει κρυώσει ακόμα αλλά το τζάκι μπορεί να σε εισάγει σιγά σιγά στην αίσθηση χουχουλιάσματος που έχεις ανάγκη. Μπορείς να ξεκινήσεις βάζοντας στο εσωτερικό του κεριά ή διακοσμητικά φωτάκια για να φωτίσεις και να ζεστάνεις τον χώρο σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Προετοίμασε το σπίτι σου για την μετάβαση από το καλοκαίρι στο φθινόπωρο – Δημιουργικοί τρόποι για εποχιακή διακόσμηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα