Σταματάει το password sharing στο Netflix;

17:47 12/3/2021 - Πηγή: iPop

H πλατφόρμα επιτρέπει τα τελευταία χρόνια να μοιράζεσαι τον κωδικό σου με την παρέα σου κι αυτό είναι πολύ βολικό καθώς μπορούν 3-4 άτομα να μοιραστούν το κόστος της συνδρομής. Όμως, τώρα φαίνεται πως ετοιμάζεται να σταματήσει το password sharing στο Netflix.

Ποιο είναι το κόστος της συνδρομής του Netflix;

H Premium συνδρομή του Netflix στην Ελλάδα είναι 13,99€, ενώ

η βασική συνδρομή είναι 7,99€. Ποια είναι η διαφορά; Ότι στην premium συνδρομή οι χρήστες απολαμβάνουν ποιότητα μέχρι και 4K, ενώ στην βασική η ανάλυση είναι SD.

Σταματάει το password sharing στο Netflix;

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το The Streamable, σε κάποιους χρήστες έχει εμφανιστεί ξαφνικά ένα ενημερωτικό μήνυμα στην προσπάθειά τους να κάνουν login στον λογαριασμό τους, το οποίο γράφει:

Εάν δεν μένεις στον ίδιο χώρο με τον ιδιοκτήτη του λογαριασμού, τότε θα πρέπει να δημιουργήσεις τον δικό σου λογαριασμό για να έχεις πρόσβαση στο Netflix

#Netflix tests clampdown on password sharing https://t.co/31pLuuLK3K pic.twitter.com/HZK72m2Nlb

— AppleInsider (@appleinsider) March 12, 2021

Οι χρήστες στη συνέχεια καλούνται είτε να πιστοποιήσουν τον λογαριασμό μέσω email ή SMS είτε διαφορετικά να ξεκινήσουν τη διαδικασία για τη δημιουργία νέου λογαριασμού.

Υπάρχει η δυνατότητα για δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, η οποία σύμφωνα με το Netflix περιλαμβάνει τα εξής:

Δείτε δωρεάν για 30 ημέρες! Αν απολαμβάνετε τη δοκιμή του Netflix, μην κάνετε τίποτα και η συνδρομή σας θα συνεχιστεί αυτόματα για όσο καιρό επιλέξετε να παραμείνετε μέλος. Ακυρώστε οποιαδήποτε στιγμή πριν από τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου σας και δεν θα χρεωθείτε. Δεν υπάρχουν περίπλοκα συμβόλαια, έξοδα ακύρωσης και καμία δέσμευση. Ακυρώστε online, οποιαδήποτε στιγμή, όλο το 24ωρο

Pexels

Όταν ένας εκπρόσωπος του Netflix ρωτήθηκε σχετικά, απάντησε ότι γίνεται μια δοκιμή με στόχο να εξασφαλιστεί ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση μόνο σε δικούς τους λογαριασμούς κι ότι δεν έχουν πέσει θύματα αλλων, οι οποίοι έχουν μάθει το password τους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Σταματάει το password sharing στο Netflix; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα