Το διαχρονικό καλοκαιρινό στυλ της Πριγκίπισσας Diana που ακόμα και σήμερα έχει κάτι να σου μάθει

11:34 23/5/2021 - Πηγή: iPop

Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει μείνει στην ιστορία για πολλούς λόγους και ένας από αυτούς είναι και το διαχρονικό στυλ της. Η ίδια ήταν η χαρά της ζωής και συχνά οι φωτογραφίες της θυμίζουν την απλότητα που υπήρχε πάνω της παρά τους βασιλικούς τίτλους. Το διαχρονικό καλοκαιρινό στυλ της Πριγκίπισσας Diana μπορεί να αντικατοπτρίσει οποιαδήποτε διάθεση μπορεί να σε διακατέχει και μπορείς να πάρεις ιδέες ακόμα και από όσα υπάρχουν ήδη στην ντουλάπα σου!

Το
διαχρονικό καλοκαιρινό στυλ της Πριγκίπισσας Diana

Από τη Μαγιόρκα και το St Tropez μέχρι το αποκλειστικό Necker Island, οι ματιές μιας μαυρισμένης και ευτυχισμένης Diana είναι αναμφίβολα ένα πολύ ιδιαίτερο και νοσταλγικό θέαμα. «Η μόδα μπορεί να μην ήταν προτεραιότητα, αλλά της άρεσε να πειραματίζεται», έχει δηλώσει η στιλίστρια της, Anna Harvey, στη βρετανική Vogue.

Μοναδικά μαγιό

Τα σετ μαγιό της Πριγκίπισσας Diana είναι θρυλικά. Ποτέ μην υποτιμάς τη δύναμη του ταιριάσματος των χρωμάτων και των μοτίβων στις διακοπές σου με φόντο το γαλάζιο της θάλασσας!

GETTY IMAGES/TIM GRAHAMGETTY IMAGES/ANWAR HUSSEINLo-fi αθλητικά ενδύματα

Τα ποδηλατικά σορτς και τα αθλητικά πουλόβερ που φορούσε η Πριγκίπισσα Diana το καλοκαίρι λόγω της τρέχουσας τάσης είναι ένα αθλητικό outfit στο οποίο μπορείς κι εσύ να ανατρέξεις ανά πάσα στιγμή!

TIMES NEWSPAPERS/SHUTTERSTOCKGETTY IMAGES/ANWAR HUSSEINΥπερμεγέθη t-shirts

Μια στοίβα από μπλουζάκια XL είναι πάντα χρήσιμη το καλοκαίρι στις διακοπές. Είναι ότι πιο casual μπορείς να φορέσεις πάνω από ένα μαγιό, δημιουργώντας έτσι ένα σύνολο Diana-at-the-beach.

GETTY IMAGES/PAUL J. RICHARDSSTEVE BACK/DAILY MAIL/SHUTTERSTOCKΤο καλοκαιρινό φόρεμα

Η μόδα σίγουρα κάνει κύκλους και ακόμα και αν αυτό δεν είναι το φόρεμα που θα φορούσες φέτος το καλοκαίρι θα παρατηρήσεις ότι τα χρώματα και τα μοτίβα είναι κάτι που ακόμα και σήμερα μπορεί να συναντήσεις στην καλοκαιρινή collection.

GETTY IMAGES/MIRRORPIXGETTY IMAGES/TIM GRAHAM

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το διαχρονικό καλοκαιρινό στυλ της Πριγκίπισσας Diana που ακόμα και σήμερα έχει κάτι να σου μάθει εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα