Το διάσημο χτένισμα της “Rachel” από “Τα Φιλαράκια” επέστρεψε! Υιοθέτησε αγαπημένο look με αυτά τα τρία βήματα

19:21 25/8/2021 - Πηγή: iPop

Αν ταξίδευες πίσω στα ’90s και ρωτούσες οποιαδήποτε γυναίκα για το πιο εμβληματικό χτένισμα της εποχής, η “Rachel” θα ήταν σίγουρα ο κοινός παρονομαστής. Κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της δημοτικότητας της σειράς “Friends”, τα κομμωτήρια σε όλο τον κόσμο πλημμύρισαν με γυναίκες που ζητούσαν το κούρεμα και το χτένισμα της Jennifer Aniston. Τώρα που οι τάσεις της ομορφιάς και της μόδας του ’90 επέστρεψαν, φαίνεται

ότι τα πράγματα κινούνται προς την ίδια κατεύθυνση. Με αυτά τα βήματα θα μάθεις και εσύ πώς να φτιάξεις το χτένισμα της “Rachel” και να θυμηθείς τις παλιές καλές εποχές!

Έτσι θα διατηρήσεις το χρώμα των μαλλιών σου αναλλοίωτο αυτό το καλοκαίρι

Οι αναζητήσεις για το “κούρεμα της Rachel” έχουν αυξηθεί κατά 174 % από την στιγμή που προβλήθηκε το “Friends: The Reunion”. Ακόμα και διασημότητες όπως η Bella Hadid, η Mariah Carey και η Selena Gomez έχουν δοκιμάσει το εμβληματικό κούρεμα “Rachel”. Πρόκειται για ένα μακρύ καρέ, με μήκος τόσο όσο πρέπει και αρκετό όγκο στην ρίζα που θα σε ανανεώσει. Με αυτά τα απλά βήματα μπορείς να το πετύχεις!

Τα 5 αγαπημένα μου χτενίσματα για τον καύσωνα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rachel Green / Fan page (@rachelgreenxofriends)

Πώς να φτιάξεις το χτένισμα της “Rachel”Βεβαιώσου ότι τα μαλλιά σου είναι ελαφριά και φρεσκολουσμένα ώστε να μην υπάρχει ίχνος λιπαρότητας που μπορεί να τα βαρύνει. Κατά προτίμηση, χρησιμοποίησε ένα σαμπουάν για όγκο κατά το λούσιμο.Μετά το λούσιμο και ενώ τα μαλλιά σου είναι ακόμα υγρά, άπλωσε μερικές σταγόνες λάδι ή ορό για να τους δώσεις μια απαλή υφή για το styling.Για να ολοκληρώσεις την εμφάνιση, στέγνωσε τα μαλλιά σου με μια στρογγυλεμένη βούρτσα. Ξεκίνησε από τις ρίζες, στεγνώνοντας τα μαλλιά προς τα πάνω και μακριά από το πρόσωπό σου δημιουργώντας έτσι όγκο. Καθώς κατεβαίνεις, γύρισε τα μαλλιά προς τα μέσα στις άκρες πλαισιώνοντας το πρόσωπο σου. Απόφυγε να το ισιώσεις καθώς αυτό θα αφαιρέσει από τον όγκο που έχεις δημιουργήσει. Το κούρεμα της Rachel είναι έτοιμο!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Το διάσημο χτένισμα της “Rachel” από “Τα Φιλαράκια” επέστρεψε! Υιοθέτησε αγαπημένο look με αυτά τα τρία βήματα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
“Rachel”, “Τα Φιλαράκια”, Υιοθέτησε,“Rachel”, “ta filarakia”, yiothetise