Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις και τα καταστήματα είναι ανοιχτά την Κυριακή – Πώς ψωνίζουμε;

17:53 8/5/2021 - Πηγή: iPop

Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις και έτσι αυτή την Κυριακή (9/5) τα καταστήματα είναι ανοιχτά προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους πολίτες. Παράλληλα διανύουμε το πρώτο ελεύθερο σαββατοκύριακο με τις οργανωμένες παραλίες να λειτουργούν και πάλι. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις από τα ωράρια που θα λειτουργήσουν τα καταστήματα μέχρι το πότε λήγουν οι εκπτώσεις και πώς μπορείς να πας να ψωνίσεις θα τα βρεις παρακάτω!

Τα καταστήματα είναι ανοιχτά
την Κυριακή

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις ξεκίνησαν την Τετάρτη 5 Μαΐου, λόγω της αργίας του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς και θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο 15 Μαΐου. Στο πλαίσιο αυτό ανοιχτά θα είναι τα καταστήματα την Κυριακή (9/5) όπως ανοιχτά θα είναι και σούπερ μάρκετ, κομμωτήρια αλλά και καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής (μανικιούρ, αποτρίχωση κ.λπ.). Το ωράριο λειτουργίας τους είναι 11:00 το πρωί με 18:00 το απόγευμα.

Προκειμένου να επισκεφθεί ο πολίτης κάποιο κατάστημα πρέπει να κλείσει ραντεβού στο κατάστημα το οποίο επιθυμεί να επισκεφθεί λόγω των μέτρων που είναι ακόμα σε ισχύ για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Τα μηνύματα που στέλνουμε σχετικά με το που θέλουμε να πάμε είναι τα κάτωθι:

Για σούπερ μάρκετ στέλνουμε μήνυμα στο 13033 τον κωδικό 2.Για τα εμπορικά καταστήματα στέλνουμε μήνυμα στο 13032 με το ονοματεπώνυμο, ενώ ο συνολικός χρόνος για τα ψώνια θα είναι τρεις ώρες.Για τα κομμωτήρια και τα καταστήματα με υπηρεσίες προσωπικής υγιεινής στέλνουμε μήνυμα sto 13033 με τον κωδικό 6.

Φυσικά η υποχρεωτική χρήση μάσκας είναι από τα μέτρα που είναι και όπως φαίνεται θα είναι σε ισχύ για αρκετό καιρό τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ξεκίνησαν οι εκπτώσεις και τα καταστήματα είναι ανοιχτά την Κυριακή – Πώς ψωνίζουμε; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα