Coldplay: Αυτό είναι το εντυπωσιακό video clip που γυρίστηκε στο Ηρώδειο

13:48 2/7/2024 - Πηγή: Emea.gr

Πριν από μερικές ώρες ανέβηκε στη δημοσιότητα το πολυσυζητημένο βίντεο κλιπ των Coldplay, του τραγουδιού “Feels Like I’m Falling in Love”  από το νέο τους άλμπουμ “Moon Music”, που γυρίστηκε στο Ηρώδειο.

Μετά από δύο συναυλίες που έγιναν sold out στις 8 και 9 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ,

το διάσημο βρετανικό συγκρότημα κάλεσε τους θαυμαστές τους μέσω κοινωνικών δικτύων να συμμετάσχουν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο. Περίπου 2.500 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα τη μπάντας και τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις 10 Ιουνίου, υπό τη σκηνοθετικές οδηγίες του Μπεν Μορ (Ben Mor).

Το βίντεο, που είναι γυρισμένο σε ασπρόμαυρο χρώμα, ξεκινά με μια γυναίκα που μεταφράζει τους στίχους του τραγουδιού στη νοηματική γλώσσα. Στην συνέχεια το πλάνο μεταφέρετε στην σκηνή της Ακρόπολης, στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού, όπου  εμφανίζονται τα μέλη του συγκροτήματος Coldplay, να κάνουν μια ατμοσφαιρική συναυλία. Το αθηναϊκό κοινό συμμετέχει ενεργά, τραγουδώντας, χειροκροτώντας και μεταφράζοντας στη νοηματική.

Το βίντεο ολοκληρώνεται με ένα νυχτερινό πανοραμικό πλάνο του εμβληματικού μνημείου, ενώ ακούγεται το τραγούδι από τους θεατές που συνεχίζουν να το τραγουδούν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το συγκρότημα ξόδεψε περίπου 3.000.000 ευρώ για το γύρισμα του βίντεο, καθιστώντας το ένα από τα πιο ακριβά μουσικά βίντεο όλων των εποχών. Το  Άλμπουμ “Moon Music” θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου, με παραγωγό τον Κρις Μάρτιν (Chris Martin).

Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ 

Διαβάστε περισσότερα θέματα του Bussines Voice Life: εδώ! 

Keywords
Αναζητήσεις
coldplay-afto-einai-to-entyposiako-vinteo-klip-sto-irodeio.htm
Τυχαία Θέματα