Η συλλογή έργων τέχνης του Τζιμ Κάρεϊ βγαίνουν σε δημοπρασία

10:53 12/7/2024 - Πηγή: Emea.gr

Ο διάσημος Αμερικάνος ηθοποιός Τζιμ Κάρεϊ, γνωστός για τους αξέχαστους του ρόλους σε ταινίες όπως «Eternal Sunshine of the Spotless Mind» και «The Truman Show», κάνει ακόμα μία εντυπωσιακή κίνηση εκτός κινηματογραφικής οθόνης. Αυτή τη φορά, στρέφει το ενδιαφέρον του στην τέχνη και τον μοντέρνο σχεδιασμό, με τη συλλογή του να βγαίνει σε δημοπρασία.

Η συλλογή του χολιγουντιανού ηθοποιού, περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αξιοθαύμαστα έργα μοντέρνας τέχνης. Ένα από τα πιο ξεχωριστά κομμάτια είναι το έργο του Kenny Scharf, «Ice Mont», που χρονολογείται από το 2014. Το έργο,

υπογεγραμμένο από τον ίδιο τον καλλιτέχνη, εκτιμάται ότι η αξία του κυμαίνεται μεταξύ 30.000 και 40.000 δολαρίων. Η ιδιαίτερη αυτή δημιουργία αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των συλλεκτών και των θαυμαστών της μοντέρνας τέχνης.

Ένα ακόμη εντυπωσιακό κομμάτι που θα δημοπρατηθεί είναι η δημιουργία του David Hockney σε χαρτί. Το έργο αυτό απεικονίζει μία από τις εμβληματικές πισίνες του καλλιτέχνη, που έχουν γίνει σύμβολο της καλιφορνέζικης κουλτούρας. Η αξία του εκτιμάται ότι θα φτάσει μεταξύ 10.000 και 20.000 δολαρίων, καθιστώντας το προσιτό σε πολλούς λάτρεις της τέχνης.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί από τον γνωστό οίκο Bonhams στο Λος Άντζελες στις 25 Ιουλίου. Αυτή η εκδήλωση δεν είναι απλώς μια ευκαιρία για να αποκτήσει κανείς εξαιρετικά έργα τέχνης, αλλά και μια ματιά στο προσωπικό γούστο και την αισθητική ενός από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς του Χόλιγουντ.

Η κίνηση αυτή του Τζιμ Κάρεϊ επιβεβαιώνει την πολυσχιδή του προσωπικότητα και την αφοσίωσή του στη δημιουργία και την τέχνη. Με τα έργα αυτά, οι φανατικοί θαυμαστές του θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα κομμάτι της δικής του συλλογής, φέρνοντας έτσι την τέχνη πιο κοντά στην καρδιά τους και ενθυμούμενοι τους μοναδικούς ρόλους που έχει ενσαρκώσει.

Keywords
Αναζητήσεις
i-syllogi-ergon-technis-tou-tzim-karei-vgainoun-se-dimoprasia.htm
Τυχαία Θέματα