Οasis: Η πολυαναμενόμενη επιστροφή που συνοδεύεται με μια περιοδεία το 2025

11:11 1/9/2024 - Πηγή: Emea.gr

Μετά από χρόνια αναμονής, το εμβληματικό βρετανικό ροκ συγκρότημα Oasis ανακοίνωσε επίσημα την επανένωσή του και τα σχέδιά του για μια περιοδεία σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία το 2025, με την είδηση να προκαλεί σοκ στη μουσική βιομηχανία και στους αφοσιωμένους οπαδούς τους.

Η επανένωση έρχεται 15 χρόνια μετά την τελευταία τους συναυλία στο V Festival,

όπου ο Noel ανακοίνωσε τη διάσπαση της μπάντας, η οποία ήρθε έπειτα από χρόνια εντάσεων μεταξύ των αδελφών Gallagher. Τα αδέρφια έχουν έκτοτε εμπλακεί σε μεγάλες εντάσεις, με τους δύο να αρνούνται σθεναρά κάθε πιθανότητα επανένωσης των Oasis. Ωστόσο, πρόσφατα σχόλια τόσο από τον Liam όσο και από τον Noel είχαν αφήσει να εννοηθεί πως θα αφήσουν τις διαφορές τους στην άκρη για χάρη του συγκροτήματος.

Η περιοδεία του 2025 θα περιλαμβάνει 14 συναυλίες στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, ενώ σχεδιάζονται και επιπλέον ημερομηνίες εκτός Ευρώπης. Οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία την επιστροφή του εμβληματικού ήχου των Oasis, που χαρακτηρίζεται από το μείγμα της Britpop, του rock και της ψυχεδέλειας.

Η επανένωση έχει επίσης πυροδοτήσει μια συζήτηση μεταξύ των οπαδών και των μουσικοκριτικών σχετικά με τα κίνητρα πίσω από την επιστροφή. Ορισμένοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για ένα καθαρά εμπορικό εγχείρημα, ενώ άλλοι πιστεύουν ότι τα αδέρφια βρήκαν επιτέλους έναν τρόπο να βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους για χάρη του κοινού τους πάθους για τη μουσική.

Ανεξάρτητα από τους λόγους, η επανένωση των Oasis είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στον κόσμο της μουσικής τα τελευταία χρόνια. Οι θαυμαστές περιμένουν με ανυπομονησία περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την περιοδεία, συμπεριλαμβανομένων των setlists, των ειδικών καλεσμένων και του πιθανού νέου υλικού του συγκροτήματος.

Keywords
Αναζητήσεις
oasis-i-polyanamenomeni-epistrofi-pou-synodevetai-me-mia-periodeia-to-2025.htm
Τυχαία Θέματα